Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: Yellow Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 34737
Żółte Smoki FC Baraskus
433 Tactiek moje
47% Balbezit 53%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 48.9
very good Schieten excellent
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Daar is Błaszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyburski is nu in balbezit. Błaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszczyk draait met de bal, schiet en ... Aranowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - FC Baraskus 1:0

10e minuut.
Daar is Mourão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiš rent richting de bal. Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Błaszczyk rent richting de bal. Błaszczyk draait met de bal, schiet en ... Aranowski bokst de bal weg. Królikowski is nu in balbezit. Królikowski schiet op doel. Aranowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Adamantidis geeft de bal voor. Kiš controleert de bal met de borst. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kuśnierewicz met een snelle inworp. Baptista geeft de bal voor. Ren controleert de bal met de borst. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski draait met de bal, schiet en ... Aranowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Rosiecki probeert naar een medespeler te passen. Rudecki met een sublieme pass. Królikowski rent richting de bal. Królikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - FC Baraskus 2:0

33e minuut.
Sadek heeft problemen om de bal te vangen. Krukowski rent richting de bal. Sadek onderschept slim de pass. Sadek geeft de bal voor. Błaszczyk springt en kopt de bal. Aranowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rudecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Błaszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - FC Baraskus 3:0

39e minuut.
Królikowski onderschept slim de pass. Królikowski speelt de bal door. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ren geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rudecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Królikowski rent richting de bal. Królikowski schiet op doel. Aranowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ren controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - FC Baraskus 4:0

43e minuut.
Błaszczyk is nu in balbezit. Chiancone verovert de bal door een tackle van achteren. Chiancone geeft een hoge lob. Mourão is nu in balbezit. Mourão draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 27%, FC Baraskus 73%.
Żółte Smoki - FC Baraskus 4:0

55e minuut.
Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki passt de bal zonder na te denken. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greavu komt het veld opgelopen. Hajdo komt het veld opgelopen. Długi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Krukowski is nu in balbezit. Krukowski met een sublieme pass. Mourão rent richting de bal. Mourão schiet op doel. Kiš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ren geeft een hoge lob. Krukowski kopt de bal weg. Mourão is nu in balbezit. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Gubiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiancone bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiancone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - FC Baraskus 4:1

78e minuut.
Biesik rent richting de bal. Biesik geeft een lange en hoge pass. Daar is Mourão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - FC Baraskus 4:2

83e minuut.
Greavu speelt de bal door. Tyburski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mourão de bal onder controle te krijgen. Chiancone is nu in balbezit. Chiancone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 33%, FC Baraskus 67%.
Żółte Smoki - FC Baraskus 4:2