Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Glutines denko
442 Tactiek hura
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 53
matig Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Wasielkiewicz speelt de bal door. Daar is Jedynasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreguti geeft een lange en hoge pass. Caldas rent richting de bal. Caldas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mosiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Niewitowski is nu in balbezit. Niewitowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - denko 0:1

5e minuut.
Kiprich kopt de bal weg. Klungelig pakt Rzecki de bal. Harja probeert naar een medespeler te passen. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mazur is nu in balbezit. Mazur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ryszawa met een snelle inworp. Harja speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rzecki geeft een lange en hoge pass. Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiprich. Kiprich krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Born de bal. Pol rent richting de bal. Kiprich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gajda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Wasielkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ferreguti kopt de bal weg. Harja met een sublieme pass. Ryszawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszawa met een sublieme pass. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Foriers kopt de bal weg. Przybył bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszawa onderschept slim de pass. Niewitowski rent richting de bal. Niewitowski schiet op doel. Mosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryszawa met een snelle inworp. Harja probeert naar een medespeler te passen. Niewitowski is nu in balbezit. Niewitowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ryszawa is nu in balbezit. Ryszawa probeert naar een medespeler te passen. Niewitowski is nu in balbezit. Niewitowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - denko 0:2

32e minuut.
Jedynasiak passt de bal in één keer door. Kiprich speelt de bal door. Kessler is nu in balbezit. Kessler geeft een hoge lob. Caldas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kiprich is nu in balbezit. Kiprich passt de bal in één keer door. Ryszawa speelt de bal door. Daar is Niewitowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewitowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glutines 69%, denko 31%.
FC Glutines - denko 0:2

47e minuut.
Caldas is nu in balbezit. Ryszawa is nu in balbezit. Ryszawa passt de bal zonder na te denken. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski haalt uit met een fantastische trap. Mosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Harja geeft een hoge lob. Mazur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caldas is nu in balbezit. Caldas haalt uit met een fantastische trap. Mosiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - denko 0:3

53e minuut.
Ryszawa probeert naar een medespeler te passen. Niewitowski is nu in balbezit. Harja bereikt de bal nog maar net als eerste. Harja passt de bal in één keer door. Caldas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kiprich speelt de bal door. Ryszawa met een sublieme pass. Harja bereikt de bal nog maar net als eerste. Harja schiet op doel. Rzecki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - denko 0:4

59e minuut.
Foriers geeft de bal voor. Klungelig pakt Szamocki de bal. Caldas rent richting de bal. Caldas haalt uit met een fantastische trap. Mosiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - denko 0:5

64e minuut.
Marusarz met een sublieme pass. Kochański is nu in balbezit. Met opzet legt Ferreguti zijn tegenspeler op de grond. Ferreguti krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Harja is nu in balbezit. Harja schiet op doel. Mosiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Koszycki kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiprich de bal. Kiprich met een sublieme pass. Daar is Niewitowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewitowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ferreguti zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Ryszawa de bal. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski draait met de bal, schiet en ... Mosiński bokst de bal weg. Niewitowski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ryszawa neemt de hoekschop. Niewitowski krijgt zijn hoofd ertegen. Mosiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Przybył is nu in balbezit. Ryszawa verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszawa probeert naar een medespeler te passen. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski schiet op doel. Mosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caldas is nu in balbezit. Caldas draait met de bal, schiet en ... Mosiński bokst de bal weg. Caldas probeert de bal met de borst te controleren. Caldas haalt uit met een fantastische trap. Mosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niewitowski is nu in balbezit. Niewitowski schiet op doel. Mosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harja bereikt de bal nog maar net als eerste. Harja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - denko 0:6

74e minuut.
Niewitowski passt de bal in één keer door. Daar is Ryszawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewitowski rent richting de bal. Niewitowski draait met de bal, schiet en ... Mazur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kessler probeert naar een medespeler te passen. Ferreguti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreguti speelt de bal door. Caldas is nu in balbezit. Caldas draait met de bal, schiet en ... Mosiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kiprich passt de bal met de wreef. Ferreguti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szamocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldas rent richting de bal. Caldas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glutines 70%, denko 30%.
FC Glutines - denko 0:6