Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: ..........
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25300
denko KanzasCity
hura Tactiek RIOOO
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Ruminkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zenhom heeft problemen om de bal te vangen. Zenhom probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aira de bal. Aira geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Galego is nu in balbezit. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondini passt de bal met de wreef. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenhom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz met een sublieme pass. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom schiet op doel. Wasielkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kiprich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zenhom is nu in balbezit. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenhom verovert de bal door een tackle van achteren. Zenhom schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Zenhom geeft een lange en hoge pass. Born kopt de bal weg. Ruminkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Galego rent richting de bal. Galego draait met de bal, schiet en ... Wasielkiewicz bokst de bal weg.

36e minuut.
Ferreguti heeft problemen om de bal te vangen. Ruminkiewicz met een sublieme pass. Zenhom rent richting de bal. Zenhom haalt uit met een fantastische trap. Wasielkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - KanzasCity 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 62%, KanzasCity 38%.
denko - KanzasCity 0:1

54e minuut.
Matković geeft een hoge lob. Ruminkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Ruminkiewicz passt de bal met de wreef. Suaudeau heeft problemen om de bal te vangen. Suaudeau geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Harja passt de bal in één keer door. Tokaj is nu in balbezit. Cittadini begaat een overtreding. Cittadini krijgt een gele kaart. Tokaj moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tokaj kan niet meer verder spelen. Niewitowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kemancı is nu in balbezit. Kemancı passt de bal in één keer door. Rondini is nu in balbezit. Rondini geeft een hoge lob. Zenhom maakt een snoekduik en kopt de bal. Wasielkiewicz bokst de bal weg.

64e minuut.
Kemancı kopt de bal weg. Rondini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rondini speelt de bal door. Suaudeau is nu in balbezit. Suaudeau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Obrębalski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kemancı geeft een lange en hoge pass. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rondini. Rondini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 52%, KanzasCity 48%.
denko - KanzasCity 0:1