Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: Korba Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 33380
Korba KS Górnik Konin
222 Tactiek KSGIV
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.6 gemiddelde waardering 54
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Zmartwiony passt de bal met de wreef. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Neag zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Neag moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Neag schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Żmijewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Żmijewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Kolle de bal. Zdun rent richting de bal. Zdun passt de bal met de wreef. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Lo-Kang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Klungelig pakt Kolle de bal. Azim speelt de bal door. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - KS Górnik Konin 0:1

8e minuut.
Zmartwiony probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá speelt de bal door. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - KS Górnik Konin 0:2

9e minuut.
Sznider probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Azim de bal. Azim speelt de bal door. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Sznider passt de bal in één keer door. Żmijewski is nu in balbezit. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Lo-Kang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - KS Górnik Konin 0:3

16e minuut.
Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdun is nu in balbezit. Kolle begaat een overtreding. Zdun moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zdun kan niet meer verder spelen. Zdolski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Kalem geeft een hoge lob. Sznider probeert naar een medespeler te passen. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. Lo-Kang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kolle kopt de bal weg. Zmartwiony kan de bal niet met de borst controleren. Zmartwiony passt de bal in één keer door. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Lo-Kang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sulikowski speelt de bal door. Daar is Azim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azim met een sublieme pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ştefănescu met een sublieme pass. Pratusis is nu in balbezit. Pratusis geeft een lange en hoge pass. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Feishuo de bal. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznider passt de bal zonder na te denken. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zdolski kopt de bal weg. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony passt de bal met de wreef. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - KS Górnik Konin 0:4

39e minuut.
Zdolski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Azim de bal. Azim speelt de bal door. Kufrejski heeft problemen om de bal te vangen. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony passt de bal met de wreef. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korba 75%, KS Górnik Konin 25%.
Korba - KS Górnik Konin 0:4

50e minuut.
Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabiá rent richting de bal. Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Lo-Kang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - KS Górnik Konin 0:5

53e minuut.
Sznider raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vilar komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Vilar met de inworp. Zmartwiony speelt de bal door. Sulikowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski schiet op doel. Lo-Kang bokst de bal weg.

63e minuut.
Azim is nu in balbezit. Azim passt de bal met de wreef. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Vilar verovert de bal door een tackle van achteren. Vilar speelt de bal door. Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Lo-Kang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Zmartwiony met een sublieme pass. Kolle probeert de bal aan de voet te houden. Sabiá is nu in balbezit. Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Inworp. Valencia komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zdolski geeft een hoge lob. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Azim rent richting de bal. Azim speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal met de wreef. Zmartwiony met een sublieme pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel. Lo-Kang bokst de bal weg.

87e minuut.
Feishuo met een sublieme pass. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony met een sublieme pass. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sulikowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malowany. Sulikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sulikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sabiá de bal. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Lo-Kang bokst de bal weg. Żmijewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Valencia maakt een snoekduik en kopt de bal. Lo-Kang bokst de bal weg. Torp kopt de bal weg. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Lo-Kang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korba 73%, KS Górnik Konin 27%.
Korba - KS Górnik Konin 0:5