Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twoja madka Viking
zuchy Tactiek Katalończyk
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.3 gemiddelde waardering 55.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Ralph onderschept slim de pass. Ralph probeert naar een medespeler te passen. Goniewicz rent richting de bal. Fətullayev onderschept slim de pass. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Mandla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Wtorek is nu in balbezit. Wtorek probeert naar een medespeler te passen. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mandla met een harde bal richting middenveld. Wtorek kopt de bal weg. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap. Mandla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Viking 0:1

10e minuut.
Gacuś passt de bal met de wreef. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharbini begaat een overtreding. Sharbini krijgt een gele kaart. Ralph is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rek met een sublieme pass. Klungelig pakt Wtorek de bal. Wild rent richting de bal. Marga rent richting de bal. Marga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Marga geeft een hoge lob. Rogal met een sublieme pass. Fətullayev kopt de bal weg. Ralph rent richting de bal. Ralph haalt uit met een fantastische trap. Mandla bokst de bal weg. Paal!

18e minuut.
Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś passt de bal in één keer door. Ralph is nu in balbezit. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Mandla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gacuś rent richting de bal. Gacuś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Fətullayev de bal. Ralph is nu in balbezit. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Mandla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Viking 0:2

22e minuut.
Rek met een sublieme pass. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś passt de bal met de wreef. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Viking 0:3

28e minuut.
Ralph passt de bal zonder na te denken. Fətullayev heeft problemen om de bal te vangen. Ralph is nu in balbezit. Ralph draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Viking 0:4

37e minuut.
Rek passt de bal zonder na te denken. Gacuś rent richting de bal. Sharbini is nu in balbezit. Gacuś verovert de bal door een tackle van achteren. Gacuś schiet op doel. Mandla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Goniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev onderschept slim de pass. Fətullayev speelt de bal door. Klungelig pakt Ralph de bal. Ralph haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Węglarz speelt de bal door. Wild rent richting de bal. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild verovert de bal door een tackle van achteren. Wild draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rek met een sublieme pass. Ralph rent richting de bal. Gacuś rent richting de bal. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. Mandla probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rek kopt de bal weg. Fətullayev is nu in balbezit. Harsányi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harsányi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twoja madka 65%, Viking 35%.
Twoja madka - Viking 0:4

53e minuut.
Prudel rent richting de bal. Prudel passt de bal met de wreef. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś schiet op doel. Mandla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Viking 0:5

57e minuut.
Marga geeft een hoge lob. Rek kopt de bal weg. Daar is Wtorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wild is nu in balbezit. Wild draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gawlak komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Żelazowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Żelazowski is nu in balbezit. Żelazowski speelt de bal door. Ralph rent richting de bal. Ralph draait met de bal, schiet en ... Mandla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Viking 0:6

66e minuut.
Inworp. Wisiński komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś passt de bal in één keer door. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński haalt uit met een fantastische trap. Goniewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wtorek met een sublieme pass. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev passt de bal met de wreef. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Viking 0:7

73e minuut.
Marga is nu in balbezit. Daar is Marga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marga geeft een lange en hoge pass. Zuch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Zuch is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Viking 1:7

81e minuut.
Tucki speelt de bal door. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś probeert naar een medespeler te passen. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Viking 1:8

84e minuut.
Żelazowski is nu in balbezit. Żelazowski geeft de bal voor. Sharbini heeft problemen om de bal te vangen. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mandla niet meer kan verder spelen. Gallais komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wtorek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żelazowski geeft een hoge lob. Wisiński rent richting de bal. Wisiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Żelazowski kopt de bal weg. Wisiński probeert de bal aan de voet te houden. Fətullayev is nu in balbezit. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twoja madka 68%, Viking 32%.
Twoja madka - Viking 1:8