Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wódżitsu Style FC CFC
moja deff Tactiek Bażant
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
54.6 gemiddelde waardering 42.7
very good Schieten adequate
solid Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Correa is nu in balbezit. Märtins verovert de bal door een tackle van achteren. Truszkowski speelt de bal door. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thái Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Knápek onderschept slim de pass. Knápek geeft een lange en hoge pass. Sárvári controleert de bal met de borst. Sárvári schiet op doel. Rennhak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC CFC 1:0

11e minuut.
Şoneriu kopt de bal weg. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC CFC 2:0

19e minuut.
Correa is nu in balbezit. Märtins rent richting de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Correa de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Sárvári met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jeziorny. Jeziorny krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Knápek passt de bal zonder na te denken. Zircher is nu in balbezit. Zircher geeft een lange en hoge pass. Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truszkowski met een snelle inworp. Thái Toàn rent richting de bal. Thái Toàn geeft een lange en hoge pass. Gostomski maakt een snoekduik en kopt de bal. Chabiera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Sárvári verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárvári onderschept slim de pass. Sárvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC CFC 3:0

35e minuut.
Thái Toàn passt de bal zonder na te denken. Brogni is nu in balbezit. Giocoliere begaat een overtreding. Giocoliere krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 43%, FC CFC 57%.
Wódżitsu Style - FC CFC 3:0

49e minuut.
Piast geeft de bal voor. Sárvári kopt de bal weg. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. Rennhak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC CFC 4:0

53e minuut.
Durğut passt de bal in één keer door. Piast is nu in balbezit. Piast geeft de bal voor. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa schiet op doel. Rennhak bokst de bal weg. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC CFC 5:0

58e minuut.
Inworp. Şoneriu met de inworp. Piast met een sublieme pass. Sárvári is nu in balbezit. Sárvári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Piast geeft de bal voor. Zircher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thái Toàn geeft een hoge lob. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cansani rent richting de bal. Cansani geeft een hoge lob. Ambia rent richting de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa haalt uit met een fantastische trap. Rennhak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC CFC 6:0

66e minuut.
Daar is Knápek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Toàn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knápek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knápek met een snel genomen vrije trap. Piast rent richting de bal. Piast geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Novac komt het veld opgelopen. Oddo komt het veld opgelopen. Ekiert komt het veld opgelopen. Pouttu komt het veld opgelopen. Ornth komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ekiert is nu in balbezit. Ekiert geeft een hoge lob. Oddo kopt de bal weg. Sárvári is nu in balbezit. Sárvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC CFC 7:0

81e minuut.
Durğut onderschept slim de pass. Durğut geeft een lange en hoge pass. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. Rennhak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC CFC 8:0

86e minuut.
Daar is Cansani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cansani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 44%, FC CFC 56%.
Wódżitsu Style - FC CFC 8:0