Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: Buba team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12772
Buba team Baby z targu
rado Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 44.4
adequate Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Siebers is nu in balbezit. Siebers met een sublieme pass. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nowakowski haalt uit met een fantastische trap. van Burik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Repuh speelt de bal door. Schiesl rent richting de bal. Rostholm begaat een overtreding. Rostholm krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bardanca passt de bal zonder na te denken. Siebers is nu in balbezit. Guevara begaat een overtreding. Guevara krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordini probeert naar een medespeler te passen. Repuh heeft problemen om de bal te vangen. Repuh geeft een hoge lob. Schiesl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - Baby z targu 1:0

38e minuut.
Der Ohanessian is nu in balbezit. Gintzburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintzburg met een sublieme pass. Schiesl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiesl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buba team 48%, Baby z targu 52%.
Buba team - Baby z targu 1:0

48e minuut.
Siebers heeft problemen om de bal te vangen. Siebers probeert naar een medespeler te passen. Repuh rent richting de bal. Repuh geeft de bal voor. Schiesl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Der Ohanessian met een sublieme pass. Repuh is nu in balbezit. Repuh passt de bal met de wreef. Schiesl rent richting de bal. Schiesl haalt uit met een fantastische trap. Papadopol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kairath geeft een hoge lob. Schiesl rent richting de bal. Rostholm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rostholm krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Klungelig pakt Bimbrowski de bal. Paudits verovert de bal door een tackle van achteren. Paudits speelt de bal door. Schiesl rent richting de bal. Schiesl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - Baby z targu 2:0

78e minuut.
Bimbrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski geeft de bal voor. Kairath is nu in balbezit. Guevara onderschept slim de pass. Guevara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buba team 32%, Baby z targu 68%.
Buba team - Baby z targu 2:0