Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bałtyk 1930 Gdynia Buba team
424 sks Tactiek rado
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 50.9
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Källstrand passt de bal met de wreef. Ergili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergili passt de bal met de wreef. Sellimi heeft problemen om de bal te vangen. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. van Burik bokst de bal weg.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Källstrand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ergili is nu in balbezit. Ergili geeft de bal voor. Sellimi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Hyllsjö de bal. Ergili bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hyllsjö zijn tegenspeler op de grond. Hyllsjö krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 49%, Buba team 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bałtyk 1930 Gdynia - Buba team 0:0

51e minuut.
Falanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Falanga passt de bal in één keer door. Kairath is nu in balbezit. Sellimi onderschept slim de pass. Sellimi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Buba team 1:0

56e minuut.
Hudeda rent richting de bal. Gintzburg rent richting de bal. Gintzburg met een sublieme pass. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Romo passt de bal zonder na te denken. Gigoshvili geeft de bal voor. Sellimi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ergili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Gintzburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Ohanessian is nu in balbezit. Gintzburg is nu in balbezit. Der Ohanessian is nu in balbezit. Gintzburg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Siebers geeft een lange en hoge pass. Bogdan kopt de bal weg. Špirnák met een sublieme pass. Daar is Sellimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Siebers passt de bal in één keer door. Falanga geeft de bal voor. Repuh geeft een hoge lob. Hudeda rent richting de bal. Hudeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 49%, Buba team 51%.
Bałtyk 1930 Gdynia - Buba team 1:0