Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: Hate&Drug †
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 17699
Hell Town Enuoki Keczuoki
unni Tactiek enuok
40% Balbezit 60%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Moizan begaat een overtreding. Zielony is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talıbov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Małyszek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 0:1

25e minuut.
Talıbov passt de bal zonder na te denken. Zielony is nu in balbezit. Zielony passt de bal in één keer door. Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 0:2

28e minuut.
Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek onderschept slim de pass. Małyszek draait met de bal, schiet en ... Emanuelsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Inworp. Khayri komt het veld opgelopen. Ambrozik komt het veld opgelopen. Jildenkrans komt het veld opgelopen. Shylin komt het veld opgelopen. Rapacki komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Rapacki heeft problemen om de bal te vangen. Rapacki passt de bal met de wreef. Jildenkrans rent richting de bal. Jildenkrans haalt uit met een fantastische trap. Lafouge werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 1:2

38e minuut.
Tassiello passt de bal zonder na te denken. Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov speelt de bal door. Zielony geeft een lange en hoge pass. Seyidzadə heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dolenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacki onderschept slim de pass. Rapacki passt de bal in één keer door. Jildenkrans is nu in balbezit. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ... Lafouge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tassiello met een snelle inworp. Talıbov rent richting de bal. Talıbov geeft de bal voor. Małyszek springt en kopt de bal. Emanuelsson bokst de bal weg. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 1:3

44e minuut.
Shylin rent richting de bal. Shylin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ellenberger de bal. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik schiet op doel. Lafouge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 62%, Enuoki Keczuoki 38%.
Hell Town - Enuoki Keczuoki 1:3

47e minuut.
Dolenc passt de bal in één keer door. Tassiello heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bahamón. Bahamón krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Małyszek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zielony de bal. Zielony probeert naar een medespeler te passen. Daar is Małyszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ambrozik rent richting de bal. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri onderschept slim de pass. Khayri schiet op doel. Lafouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 2:3

65e minuut.
Inworp. Rapacki met een snelle inworp. Daar is Shylin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shylin geeft de bal voor. Jildenkrans maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Tassiello geeft een lange en hoge pass. Koester kopt de bal weg. Zielony is nu in balbezit. Zielony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 2:4

71e minuut.
Shylin passt de bal met de wreef. Koester is nu in balbezit. Koester geeft een hoge lob. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel. Lafouge bokst de bal weg. Jildenkrans rent richting de bal. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 3:4

74e minuut.
Ellenberger geeft een hoge lob. Bahamón met een sublieme pass. Rapacki met een sublieme pass. Jildenkrans is nu in balbezit. Jildenkrans haalt uit met een fantastische trap. Lafouge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khayri is nu in balbezit. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 4:4

90e minuut.
Kagias rent richting de bal. Kagias geeft een lange en hoge pass. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek draait met de bal, schiet en ... Emanuelsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 41%, Enuoki Keczuoki 59%.
Hell Town - Enuoki Keczuoki 4:5