Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSW Południowi (L)egioniści Sos Andaluzyjski
?!? Tactiek Sos
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 59
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek probeert naar een medespeler te passen. Alfiere is nu in balbezit. Alfiere geeft de bal voor. MacLure krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Zgórka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś geeft een lange en hoge pass. Caramarin rent richting de bal. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Paal! Szalony geeft de bal voor. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szalony met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś passt de bal met de wreef. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Andrikopoulos probeert naar een medespeler te passen. Myga is nu in balbezit. Myga passt de bal zonder na te denken. Caramarin heeft problemen om de bal te vangen. Caramarin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pytlasiński speelt de bal door. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waz. MacLure roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. MacLure kan niet meer verder spelen. Sędek komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Gawryś is nu in balbezit. Augustyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Augustyniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szalony de bal. Szalony schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Maerki geeft een hoge lob. Puda is nu in balbezit. Puda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Sos Andaluzyjski 0:1

40e minuut.
Gałek is nu in balbezit. Gałek speelt de bal door. Pytlasiński rent richting de bal. Pytlasiński geeft een hoge lob. Sędek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Marynarz de bal. Marynarz probeert naar een medespeler te passen. Caramarin rent richting de bal. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Yevtushok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Augustyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustyniak geeft een hoge lob. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. Yevtushok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yevtushok speelt de bal door. Pytlasiński kopt de bal weg. Gałek met een sublieme pass. Sędek is nu in balbezit. Sędek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalony passt de bal zonder na te denken. Panajotović is nu in balbezit. Caramarin verovert de bal door een tackle van achteren. Caramarin schiet op doel. Yevtushok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 62%, Sos Andaluzyjski 38%.
OSW Południowi (L)egioniści - Sos Andaluzyjski 0:1

65e minuut.
Gałek kopt de bal weg. Marynarz met een sublieme pass. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin schiet op doel. Yevtushok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Sos Andaluzyjski 0:2

75e minuut.
Caramarin is nu in balbezit. Caramarin passt de bal zonder na te denken. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Yevtushok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Sos Andaluzyjski 0:3

78e minuut.
Szalony kopt de bal weg. Zgórka heeft problemen om de bal te vangen. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Yevtushok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Sos Andaluzyjski 0:4

85e minuut.
Szalony geeft een hoge lob. Daar is Andrikopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin draait met de bal, schiet en ... Yevtushok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Sos Andaluzyjski 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 54%, Sos Andaluzyjski 46%.
OSW Południowi (L)egioniści - Sos Andaluzyjski 0:5