Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: El Monumental
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 34608
KS Unia Trzebiesławice Hell Town
Normalna Tactiek unni
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
58.4 gemiddelde waardering 52.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


13e minuut.
Pelayo passt de bal zonder na te denken. Sypniewski heeft problemen om de bal te vangen. Sypniewski passt de bal in één keer door. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Rosada geeft een lange en hoge pass. Pelayo kopt de bal weg. Roark rent richting de bal. Roark geeft een lange en hoge pass. Pelayo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - Hell Town 1:0

30e minuut.
Rapacki komt het veld opgelopen. Khayri komt het veld opgelopen. Ambrozik komt het veld opgelopen. Wolters komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Sikorski kan de bal niet met de borst controleren. Seyidzadə is nu in balbezit. Sikorski verovert de bal door een tackle van achteren. Pelayo rent richting de bal. Pelayo schiet op doel. Holmegaard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - Hell Town 2:0

45e minuut.
Zienkowicz passt de bal met de wreef. Roark met een sublieme pass. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski geeft een hoge lob. Pelayo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 37%, Hell Town 63%.
KS Unia Trzebiesławice - Hell Town 2:0

64e minuut.
Wolters is nu in balbezit. Zienkowicz begaat een overtreding. Wolters is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wale komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Yuste verovert de bal door een tackle van achteren. Yuste speelt de bal door. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Konieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

77e minuut.
Pelayo probeert naar een medespeler te passen. Sypniewski is nu in balbezit. Sypniewski geeft de bal voor. Pelayo rent richting de bal. Pelayo schiet op doel. Holmegaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Soland is nu in balbezit. Roark verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidzadə begaat een overtreding. Seyidzadə krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Roark is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roark met een snel genomen vrije trap. Sypniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Vosáhlo de bal. Sikorski rent richting de bal. Sikorski draait met de bal, schiet en ... Holmegaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pelayo rent richting de bal. Pelayo draait met de bal, schiet en ... Holmegaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - Hell Town 3:0

88e minuut.
Sypniewski geeft een lange en hoge pass. Soland kopt de bal weg. Wolters met een sublieme pass. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... Konieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wale rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 39%, Hell Town 61%.
KS Unia Trzebiesławice - Hell Town 3:0