Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wisła frysztak Hell Town
utrzymanie 1 Tactiek unni
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten solid
outstanding Passen good
excellent Verdedigen solid


24e minuut.
Kirienko passt de bal in één keer door. Daar is Zénier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zénier passt de bal in één keer door. Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambrozik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 36%, Hell Town 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wisła frysztak - Hell Town 0:0

57e minuut.
Ferretti Rigati onderschept slim de pass. Ferretti Rigati speelt de bal door. Zénier speelt de bal door. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shylin komt het veld opgelopen. Rapacki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kirienko met een sublieme pass. Zénier rent richting de bal. Zénier met een sublieme pass. Hermundsson rent richting de bal. Hermundsson draait met de bal, schiet en ... Holmegaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurík rent richting de bal. Jurík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - Hell Town 1:0

73e minuut.
Hermundsson springt en kopt de bal. Moizan kopt de bal weg. Barullo heeft problemen om de bal te vangen. Jurík verovert de bal door een tackle van achteren. Jurík haalt uit met een fantastische trap. Holmegaard bokst de bal weg. Hermundsson heeft problemen om de bal te vangen. Vosáhlo rent richting de bal. Hermundsson onderschept slim de pass. Hermundsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Shylin geeft de bal voor. Ambrozik kopt de bal weg. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Şirinov is nu in balbezit. Şirinov geeft de bal voor. Hermundsson kopt de bal weg. Rapacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Degrasiński passt de bal in één keer door. Kirienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirienko passt de bal zonder na te denken. Zénier rent richting de bal. Zénier geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hermundsson draait met de bal, schiet en ... Bahamón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zénier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jurík maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jurík is nu in balbezit. Jurík draait met de bal, schiet en ... Holmegaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - Hell Town 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 38%, Hell Town 62%.
wisła frysztak - Hell Town 2:0