Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: IM BACK Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 37515
IM BACK Milan Club Polonia
debe Tactiek masz wjeb
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 60.5
solid Schieten incredible
very good Passen good
good Verdedigen formidable


11e minuut.
Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepacki met een sublieme pass. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel. Kraśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - Milan Club Polonia 0:1

14e minuut.
Zaccaro geeft de bal voor. Thomas geeft de bal voor. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Kraśkiewicz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kocharyan rent richting de bal. Kocharyan passt de bal zonder na te denken. Yunus rent richting de bal. Mogyórosi is nu in balbezit. Mogyórosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - Milan Club Polonia 0:2

25e minuut.
Zazou controleert de bal met de borst. Szczutowski is nu in balbezit. Zazou onderschept slim de pass. Zazou geeft een hoge lob. Mogyórosi springt en kopt de bal. Kraśkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cuciniello passt de bal in één keer door. Villaplane is nu in balbezit. Klepacki begaat een overtreding. Klepacki krijgt een gele kaart. Villaplane moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Villaplane kan niet meer verder spelen. Angulo Alboniga komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Bolsonaro passt de bal zonder na te denken. Klepacki is nu in balbezit. Klepacki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mogyórosi de bal. Mogyórosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 65%, Milan Club Polonia 35%.
IM BACK - Milan Club Polonia 0:2

67e minuut.
Thomas kopt de bal weg. Klepacki probeert naar een medespeler te passen. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus schiet op doel. Kraśkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - Milan Club Polonia 0:3

68e minuut.
Petrucci probeert naar een medespeler te passen. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk passt de bal zonder na te denken. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... De Waal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Thomas geeft een lange en hoge pass. Daar is Mogyórosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero rent richting de bal. Mogyórosi verovert de bal door een tackle van achteren. Mogyórosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Angulo Alboniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolsonaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolsonaro krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Klepacki is nu in balbezit. Klepacki passt de bal met de wreef. Candeloro is nu in balbezit. Yunus verovert de bal door een tackle van achteren. Yunus schiet op doel. Kraśkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Zazou kopt de bal weg. Angulo Alboniga rent richting de bal. Klepacki begaat een overtreding. Klepacki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Petrucci onderschept slim de pass. Bolsonaro rent richting de bal. Bolsonaro passt de bal in één keer door. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Kraśkiewicz bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 56%, Milan Club Polonia 44%.
IM BACK - Milan Club Polonia 0:3