Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33332
Milan Club Polonia QuestGeo
masz wjeb Tactiek Poczatek
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
60.8 gemiddelde waardering 49.9
outstanding Schieten good
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


12e minuut.
Kocharyan rent richting de bal. Kocharyan passt de bal met de wreef. Mogyórosi is nu in balbezit. Yunus rent richting de bal. Yunus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Yunus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogyórosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys onderschept slim de pass. Yunus rent richting de bal. Yunus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Yunus rent richting de bal. Kropka maakt een afschuwelijke overtreding. Yunus raakt geblesseerd tijdens het duel. Klepacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mogyórosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - QuestGeo 1:0

26e minuut.
Mano probeert naar een medespeler te passen. Corbellini met een sublieme pass. Podmagorski heeft problemen om de bal te vangen. Mogyórosi is nu in balbezit. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rørbæk rent richting de bal. Rørbæk geeft een hoge lob. Mogyórosi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Debono met een snelle inworp. Kocharyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mano. Mano krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mano geeft een lange en hoge pass. Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaschuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaschuk krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Yunus probeert naar een medespeler te passen. Mogyórosi heeft problemen om de bal te vangen. Mogyórosi passt de bal zonder na te denken. Batola bereikt de bal nog maar net als eerste. Batola geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kropka is nu in balbezit. Kropka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schätzle de bal. Vaschuk is nu in balbezit. Vaschuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan Club Polonia 39%, QuestGeo 61%.
Milan Club Polonia - QuestGeo 1:0

52e minuut.
Mano met een sublieme pass. Debono bereikt de bal nog maar net als eerste. Debono speelt de bal door. Kropka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropka schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Rørbæk probeert naar een medespeler te passen. Yunus rent richting de bal. Yunus speelt de bal door. Mogyórosi rent richting de bal. Mogyórosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yunus rent richting de bal. Yunus geeft een lange en hoge pass. Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Batola rent richting de bal. Batola geeft een hoge lob. Matthys probeert de bal met de borst te controleren. Mogyórosi is nu in balbezit. Mogyórosi schiet op doel. Pino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yunus rent richting de bal. Yunus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - QuestGeo 2:0

62e minuut.
Vaschuk met een sublieme pass. Ivanin heeft problemen om de bal te vangen. Yunus rent richting de bal. Yunus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - QuestGeo 3:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolsonaro komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Batola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kocharyan de bal. Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolsonaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Corbellini probeert naar een medespeler te passen. Klepacki is nu in balbezit. Klepacki geeft een hoge lob. Bolsonaro rent richting de bal. Bolsonaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - QuestGeo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan Club Polonia 43%, QuestGeo 57%.
Milan Club Polonia - QuestGeo 4:0