Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.028
  • Stadion: Rzepicha Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11007
Rzepicha Górnik Zwonowice
blisko srodek Tactiek gol
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
51.9 gemiddelde waardering 55.7
solid Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Bytčánek geeft de bal voor. Ximenes probeert naar een medespeler te passen. Zub speelt de bal door. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wei Jie neemt de hoekschop. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... Pekról bokst de bal weg.

19e minuut.
Kurdziel onderschept slim de pass. Wei Jie verovert de bal door een tackle van achteren. Wei Jie geeft een lange en hoge pass. Daar is Kardasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Buitenspel voor Igoškinas. Goede buitenspelval van de verdediging. Zub maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Patury heeft problemen om de bal te vangen. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Patury de bal. Poniatowski rent richting de bal. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzepicha - Górnik Zwonowice 1:0

29e minuut.
Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka rent richting de bal. Andronic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łopatka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidal legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rzepicha - Górnik Zwonowice 1:1

35e minuut.
Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Gabunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zub met de inworp. Kardasz rent richting de bal. Baltă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baltă krijgt een gele kaart. Kardasz raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kardasz neemt zijn aanloop. Pekról werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzepicha - Górnik Zwonowice 2:1

45e minuut.
Vidal speelt de bal door. Łopatka rent richting de bal. Cotoroagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rzepicha - Górnik Zwonowice 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzepicha 42%, Górnik Zwonowice 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzepicha - Górnik Zwonowice 2:2

48e minuut.
Daar is Igoškinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igoškinas geeft een lange en hoge pass. Vásquez heeft problemen om de bal te vangen. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Moreau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. Moreau probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

52e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Klungelig pakt Igoškinas de bal. Bistikeas onderschept slim de pass. Łopatka rent richting de bal. Łopatka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzepicha - Górnik Zwonowice 2:3

55e minuut.
Zub passt de bal met de wreef. Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie passt de bal in één keer door. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Igoškinas stond buitenspel. Bistikeas neemt vlug de vrije trap. Patury bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz onderschept slim de pass. Kardasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Łopatka stond buitenspel. Wei Jie neemt vlug de vrije trap. Poniatowski kopt de bal weg. Kardasz rent richting de bal. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Zub passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kardasz de bal. Baltă rent richting de bal. Kardasz onderschept slim de pass. Kardasz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz schiet op doel. Pekról werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rzepicha - Górnik Zwonowice 3:3

75e minuut.
Bytčánek verovert de bal door een tackle van achteren. Bytčánek geeft de bal voor. Daar is Vásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzepicha - Górnik Zwonowice 3:4

77e minuut.
Ibănescu is nu in balbezit. Zub verovert de bal door een tackle van achteren. Zub probeert naar een medespeler te passen. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes draait met de bal, schiet en ... Pekról probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Andronic passt de bal zonder na te denken. Ximenes speelt de bal door. Kurdziel is nu in balbezit. Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kardasz kopt de bal weg. Wei Jie heeft problemen om de bal te vangen. Bożyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bożyk krijgt een gele kaart. Wei Jie roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wei Jie kan niet meer verder spelen. Bożyk probeert naar een medespeler te passen. Nogueras komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzepicha 44%, Górnik Zwonowice 56%.
Rzepicha - Górnik Zwonowice 3:4