Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.028
  • Stadion: White Pearl
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16879
White Nida Rangers FC Kryzys
Nida Black Tactiek arecki
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.4 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Inworp. Jelenković met een snelle inworp. Bruzdewicz rent richting de bal. Gac verovert de bal door een tackle van achteren. Gac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mironescu met een sublieme pass. Jelenković heeft problemen om de bal te vangen. Jelenković passt de bal zonder na te denken. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk schiet op doel. Uzal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Kryzys 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vyzantinos met de inworp. Mătrăgună is nu in balbezit. Pereszlucha verovert de bal door een tackle van achteren. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. Banaszkiewicz bokst de bal weg. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ... Banaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White Nida Rangers - FC Kryzys 1:1

25e minuut.
Totaro passt de bal zonder na te denken. Jelenković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vyzantinos. Vyzantinos krijgt een gele kaart. Jelenković wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jelenković kan niet meer verder spelen. Paolillo komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Łęgosz geeft een hoge lob. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulák is nu in balbezit. Sulák geeft een hoge lob. Pereszlucha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vyzantinos passt de bal zonder na te denken. Pereszlucha rent richting de bal. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha onderschept slim de pass. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... Banaszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki schiet op doel. Banaszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sulák probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Totaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki onderschept slim de pass. Mokrzycki schiet op doel. Banaszkiewicz bokst de bal weg. Pereszlucha heeft problemen om de bal te vangen. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Kryzys 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 50%, FC Kryzys 50%.
White Nida Rangers - FC Kryzys 2:1

51e minuut.
Bruzdewicz geeft een hoge lob. Posada is nu in balbezit. Pereszlucha onderschept slim de pass. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... Banaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Kryzys 3:1

51e minuut.
de la Chica heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Chica. de la Chica krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Łęgosz verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čokota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Chica rent richting de bal. de la Chica draait met de bal, schiet en ... Uzal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bruzdewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paolillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Mironescu passt de bal zonder na te denken. Paolillo is nu in balbezit. Met opzet legt Vyzantinos zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vyzantinos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Sulák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulák passt de bal in één keer door. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Kryzys 4:1

67e minuut.
Totaro passt de bal zonder na te denken. Lixăndroiu rent richting de bal. Pereszlucha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereszlucha krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Buonadonna geeft een lange en hoge pass. Sulák is nu in balbezit. Sulák geeft de bal voor. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Gavala geeft een lange en hoge pass. Banaszkiewicz met een sublieme pass. Gavala met een sublieme pass. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulák verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sulák neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pereszlucha de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Kryzys 5:1

87e minuut.
Paolillo speelt de bal door. Gac kan de bal niet met de borst controleren. Bruzdewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Bruzdewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 48%, FC Kryzys 52%.
White Nida Rangers - FC Kryzys 5:1