Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Zwonowice Artmedia Poznań
gol Tactiek kojaktag2
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
54 gemiddelde waardering 59.2
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen solide


1e minuut.
Vidal heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gigashvili. Vidal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bożyk met een snel genomen vrije trap. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Hudlánek onderschept slim de pass. Bytčánek onderschept slim de pass. Bytčánek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hudlánek speelt de bal door. Vidal rent richting de bal. Cameron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cameron krijgt een gele kaart. Vidal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bytčánek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cameron kopt de bal weg. Daar is Bramati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bytčánek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bytčánek krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Ibănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Roffi met de inworp. Muntenuş geeft een hoge lob. Bartoszewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lokusz rent richting de bal. Lokusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Artmedia Poznań 0:1

11e minuut.
Bytčánek verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş onderschept slim de pass. Sisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gigashvili stond buitenspel. Kurdziel neemt vlug de vrije trap. Bramati heeft problemen om de bal te vangen. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Patury onderschept slim de pass. Bytčánek rent richting de bal. Bytčánek passt de bal zonder na te denken. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Relmuantv bokst de bal weg.

33e minuut.
Bożyk heeft problemen om de bal te vangen. Bramati rent richting de bal. Bramati passt de bal zonder na te denken. Lokusz is nu in balbezit. Lokusz schiet op doel. Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gigashvili rent richting de bal. Gigashvili draait met de bal, schiet en ... Pekról kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lokusz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roffi neemt de hoekschop. Lokusz springt en kopt de bal. Pekról werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Artmedia Poznań 0:2

39e minuut.
Huybers is nu in balbezit. Bramati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramati met een sublieme pass. Roffi geeft een lange en hoge pass. Lokusz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Oziewicz passt de bal met de wreef. Bartoszewicz rent richting de bal. Kurdziel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurdziel krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Huybers onderschept slim de pass. Huybers geeft de bal voor. Gigashvili rent richting de bal. Gigashvili draait met de bal, schiet en ... Pekról probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Artmedia Poznań 0:3

44e minuut.
Muntenuş speelt de bal door. Daar is Bramati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramati speelt de bal door. Roffi is nu in balbezit. Roffi haalt uit met een fantastische trap. Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gigashvili is nu in balbezit. Gigashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Artmedia Poznań 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 63%, Artmedia Poznań 37%.
Górnik Zwonowice - Artmedia Poznań 0:4

49e minuut.
Patury onderschept slim de pass. Patury passt de bal in één keer door. Medeiros Silva is nu in balbezit. Gigashvili onderschept slim de pass. Gigashvili haalt uit met een fantastische trap. Pekról probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Bramati met een sublieme pass. Klungelig pakt Roffi de bal. Roffi speelt de bal door. Gigashvili rent richting de bal. Gigashvili draait met de bal, schiet en ... Pekról probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lokusz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Artmedia Poznań 0:5

56e minuut.
Ibănescu passt de bal met de wreef. Patury geeft de bal voor. Vidal rent richting de bal. Vidal geeft een hoge lob. Łopatka is nu in balbezit. Paal!

60e minuut.
Gigashvili controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mérő komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bartoszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszewicz geeft de bal voor. Lokusz is nu in balbezit. Lokusz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Artmedia Poznań 0:6

72e minuut.
Medeiros Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Medeiros Silva geeft een lange en hoge pass. Hudlánek heeft problemen om de bal te vangen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bytčánek met een snelle inworp. Łopatka is nu in balbezit. Huybers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huybers krijgt een gele kaart. Łopatka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huybers speelt de bal door. Łopatka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk onderschept slim de pass. Bożyk geeft een hoge lob. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bramati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramati passt de bal zonder na te denken. Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő is nu in balbezit. Mérő haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 62%, Artmedia Poznań 38%.
Górnik Zwonowice - Artmedia Poznań 0:6