Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WNYK Dream Team Energetyk ROW
Test v1 Tactiek Wiki
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 51.4
good Schieten excellent
adequate Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Krobián met een sublieme pass. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti passt de bal met de wreef. Nieto is nu in balbezit. Nieto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - Energetyk ROW 0:1

6e minuut.
Grzmot rent richting de bal. Grzmot passt de bal in één keer door. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto haalt uit met een fantastische trap. Assennato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - Energetyk ROW 0:2

12e minuut.
Przybyś verovert de bal door een tackle van achteren. Movilescu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pietrasiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nieto maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu passt de bal met de wreef. Sorelli rent richting de bal. Sorelli draait met de bal, schiet en ... Zárate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - Energetyk ROW 1:2

26e minuut.
Movilescu rent richting de bal. Movilescu geeft een hoge lob. Chirmuş heeft problemen om de bal te vangen. Krijaštanac is nu in balbezit. Krijaštanac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Zárate speelt de bal door. Grzmot kopt de bal weg. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto haalt uit met een fantastische trap. Assennato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - Energetyk ROW 1:3

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pietrasiak zal de hoekschop nemen. Nieto kopt de bal weg. Jasoň is nu in balbezit. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Krobián rent richting de bal. Krobián passt de bal met de wreef. Jasoň speelt de bal door. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorelli passt de bal zonder na te denken. Krijaštanac is nu in balbezit. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - Energetyk ROW 2:3

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Assennato niet meer kan verder spelen. Czerep komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Gábris kopt de bal weg. Solti probeert de bal aan de voet te houden. Jasoň geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WNYK Dream Team 66%, Energetyk ROW 34%.
WNYK Dream Team - Energetyk ROW 2:3

46e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Grzmot rent richting de bal. Conget is nu in balbezit. Nieto rent richting de bal. Nieto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Jasoň met een sublieme pass. Pietrasiak is nu in balbezit. Pietrasiak passt de bal met de wreef. Nieto rent richting de bal. Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - Energetyk ROW 2:4

56e minuut.
Gábris rent richting de bal. Gábris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Movilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tendeiro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blanton komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Brykała komt het veld opgelopen. Şəmiyev komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Przybyś rent richting de bal. Przybyś geeft de bal voor. Daar is Tendeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto is nu in balbezit. Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - Energetyk ROW 2:5

75e minuut.
Sorelli kopt de bal weg. Conget heeft problemen om de bal te vangen. Krobián geeft de bal voor. Klungelig pakt Konkol de bal. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Przybyś geeft een hoge lob. Inworp. Solti met de inworp. Krobián geeft een hoge lob. Czerep maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - Energetyk ROW 2:6

87e minuut.
Inworp. Pietrasiak met de inworp. Krobián is nu in balbezit. Krobián geeft de bal voor. Grzmot krijgt zijn hoofd ertegen. Czerep verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Monostori geeft de bal voor. Kvelbl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sorelli maakt een afschuwelijke overtreding. Sorelli krijgt een gele kaart. Kvelbl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WNYK Dream Team 57%, Energetyk ROW 43%.
WNYK Dream Team - Energetyk ROW 2:6