Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.030
  • Stadion: FC SUSZ 91 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17306
FC SUSZ 91 Bieszczadzkie Rysie
Susz Tactiek 532
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 40.5
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Dabić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thế Trung. Dabić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skuteczny komt bij de bal en schiet. Donek verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kubas trapt de bal weg van het doel. Skuteczny kopt de bal weg. Dabić rent richting de bal. Dabić draait met de bal, schiet en ... Kubas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 1:0

4e minuut.
Dabić geeft de bal voor. Feraru kopt de bal weg. Donek is nu in balbezit. Tylš verovert de bal door een tackle van achteren. Tylš schiet op doel. Kubas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Inworp. Tylš met een snelle inworp. Feraru rent richting de bal. Feraru passt de bal in één keer door. Sârgu geeft een hoge lob. Kubas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thế Trung kopt de bal weg. Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dabić kopt de bal weg. Dương heeft problemen om de bal te vangen. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ... Kubas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 2:0

13e minuut.
Skuteczny met een sublieme pass. Klungelig pakt Dabić de bal. Dabić passt de bal in één keer door. Daar is Feraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 3:0

14e minuut.
Thế Trung geeft de bal voor. Inworp. Skuteczny met de inworp. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Kubas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Sârgu onderschept slim de pass. Sârgu passt de bal met de wreef. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić schiet op doel. Kubas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 4:0

22e minuut.
Morela geeft een lange en hoge pass. Andueza met een sublieme pass. Feraru kopt de bal weg. Klungelig pakt Dabić de bal. Dabić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szpejna kopt de bal weg. Dreizik bereikt de bal nog maar net als eerste. Morela onderschept slim de pass. Morela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 4:1

32e minuut.
Dreizik geeft de bal voor. Feraru kopt de bal weg. Dabić is nu in balbezit. Dabić haalt uit met een fantastische trap. Kubas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 5:1

38e minuut.
Dabić passt de bal zonder na te denken. Feraru rent richting de bal. Feraru passt de bal met de wreef. Tylš rent richting de bal. Tylš schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 6:1

42e minuut.
Tylš geeft een lange en hoge pass. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjankoski rent richting de bal. Dabić onderschept slim de pass. Dabić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Dergaci met een sublieme pass. Skuteczny met een sublieme pass. Dương is nu in balbezit. Feraru onderschept slim de pass. Feraru draait met de bal, schiet en ... Kubas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 38%, Bieszczadzkie Rysie 62%.
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 6:1

61e minuut.
Dergaci met een snelle inworp. Pohjankoski is nu in balbezit. Pohjankoski passt de bal zonder na te denken. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jáksó onderschept slim de pass. Ferretti rent richting de bal. Ferretti geeft een hoge lob. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić draait met de bal, schiet en ... Kubas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Feraru rent richting de bal. Feraru schiet op doel. Kubas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 7:1

70e minuut.
Chornyavskiy probeert naar een medespeler te passen. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu met een sublieme pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dreizik passt de bal zonder na te denken. Jáksó geeft de bal voor. Feraru rent richting de bal. Dabić is nu in balbezit. Dabić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 8:1

81e minuut.
Rosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáksó is nu in balbezit. Jáksó passt de bal met de wreef. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 9:1

82e minuut.
Chornyavskiy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sənani komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dreizik heeft problemen om de bal te vangen. Dreizik geeft een hoge lob. Inworp. Rosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szpejna geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 35%, Bieszczadzkie Rysie 65%.
FC SUSZ 91 - Bieszczadzkie Rysie 9:1