Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Wawel Kraków FC Trotyl Wieluń
OST Tactiek Ogien
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Kuisma geeft de bal voor. Ayla rent richting de bal. Laps tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laps krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Laps rent richting de bal. Găină onderschept slim de pass. Găină speelt de bal door. Ayla rent richting de bal. Ayla haalt uit met een fantastische trap. Szambelan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Aldeondo speelt de bal door. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Líšnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea verovert de bal door een tackle van achteren. Socea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Găină rent richting de bal. Găină passt de bal in één keer door. Furman probeert naar een medespeler te passen. Socea is nu in balbezit. Socea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kahraman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caravati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati passt de bal zonder na te denken. Kahraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman geeft een hoge lob. Szambelan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cisneros passt de bal zonder na te denken. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek speelt de bal door. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea draait met de bal, schiet en ... Hasaničević bokst de bal weg.

27e minuut.
Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek passt de bal met de wreef. Kivkucāns rent richting de bal. Margaryan onderschept slim de pass. Margaryan draait met de bal, schiet en ... Hasaničević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Líšnický heeft problemen om de bal te vangen. Socea rent richting de bal. Socea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - FC Trotyl Wieluń 0:1

37e minuut.
Bruderek passt de bal met de wreef. Furman rent richting de bal. Furman probeert naar een medespeler te passen. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan draait met de bal, schiet en ... Hasaničević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Furman probeert naar een medespeler te passen. Caravati is nu in balbezit. Socea verovert de bal door een tackle van achteren. Socea haalt uit met een fantastische trap. Kivkucāns probeert de bal aan de voet te houden. Hasaničević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Klungelig pakt Socea de bal. Kuisma is nu in balbezit. Kuisma passt de bal in één keer door. Ayla is nu in balbezit. Ayla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gabrieli geeft een hoge lob. Margaryan rent richting de bal. Kuisma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuisma krijgt een gele kaart. Margaryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Furman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Socea rent richting de bal. Socea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - FC Trotyl Wieluń 0:2

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hasaničević niet meer kan verder spelen. Faryński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 58%, FC Trotyl Wieluń 42%.
WKS Wawel Kraków - FC Trotyl Wieluń 0:2

49e minuut.
Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek probeert naar een medespeler te passen. Socea rent richting de bal. Socea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bruderek probeert naar een medespeler te passen. Szubierajski rent richting de bal. Szubierajski probeert naar een medespeler te passen. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan schiet op doel. Faryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Brunese is nu in balbezit. Laps onderschept slim de pass. Laps speelt de bal door. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. Faryński bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Badur komt het veld opgelopen. Oligati komt het veld opgelopen. Piwownik komt het veld opgelopen. Ambrosio komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Piwownik is nu in balbezit. Líšnický tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piwownik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Furman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Margaryan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Januszewski geeft de bal voor. Kivkucāns is nu in balbezit. Margaryan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Margaryan krijgt een gele kaart. Kivkucāns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quacchero komt het veld opgelopen. Kobylaniec komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Quacchero heeft problemen om de bal te vangen. Laps rent richting de bal. Laps passt de bal zonder na te denken. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan draait met de bal, schiet en ... Faryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman passt de bal in één keer door. Líšnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik verovert de bal door een tackle van achteren. Piwownik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Margaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Badur rent richting de bal. Badur passt de bal in één keer door. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan draait met de bal, schiet en ... Faryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Líšnický rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - FC Trotyl Wieluń 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 73%, FC Trotyl Wieluń 27%.
WKS Wawel Kraków - FC Trotyl Wieluń 0:3