Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bieszczadzkie Rysie Potęga Posępnego Czerepu
532 Tactiek 5212
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 56.3
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Morela is nu in balbezit. Fisher onderschept slim de pass. Met opzet legt Gustavino zijn tegenspeler op de grond. Gustavino krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Grimsrud passt de bal in één keer door. Gorgiladze probeert de bal met de borst te controleren. Gorgiladze passt de bal met de wreef. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat schiet op doel. Altuve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Baleia geeft de bal voor. Thế Trung probeert de bal met de borst te controleren. Grimsrud rent richting de bal. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Szpejna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tekiralp de bal. Tekiralp passt de bal met de wreef. Morela is nu in balbezit. Morela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Theodorescu is nu in balbezit. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu schiet op doel. Ciapalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Grimsrud neemt de hoekschop. Donek heeft problemen om de bal te vangen. Fułat speelt de bal door. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu schiet op doel. Altuve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ciapalski rent richting de bal. Fułat onderschept slim de pass. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Altuve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Potęga Posępnego Czerepu 0:1

23e minuut.
Theodorescu rent richting de bal. Thế Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu draait met de bal, schiet en ... Altuve maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gustavino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szramka komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Theodorescu is nu in balbezit. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Altuve werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat rent richting de bal. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu schiet op doel. Altuve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Potęga Posępnego Czerepu 0:2

35e minuut.
Donek rent richting de bal. Fułat verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapalski rent richting de bal. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Potęga Posępnego Czerepu 0:3

42e minuut.
Laanemets passt de bal in één keer door. Pettorossi is nu in balbezit. Morela verovert de bal door een tackle van achteren. Morela haalt uit met een fantastische trap. Szmyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Potęga Posępnego Czerepu 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Rysie 61%, Potęga Posępnego Czerepu 39%.
Bieszczadzkie Rysie - Potęga Posępnego Czerepu 1:3

46e minuut.
Lisiecki komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu rent richting de bal. Ciapalski onderschept slim de pass. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Potęga Posępnego Czerepu 1:4

52e minuut.
Morela rent richting de bal. Baleia is nu in balbezit. Morela begaat een overtreding. Morela krijgt een gele kaart. Baleia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szramka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ohana komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Theodorescu onderschept slim de pass. Lisiecki probeert naar een medespeler te passen. Fułat heeft problemen om de bal te vangen. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Altuve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Potęga Posępnego Czerepu 1:5

57e minuut.
Lisiecki met een sublieme pass. Theodorescu is nu in balbezit. Ciapalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theodorescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisiecki komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Romo geeft de bal voor. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki passt de bal zonder na te denken. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Theodorescu rent richting de bal. Lisiecki is nu in balbezit. Daar is Lisiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Altuve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baleia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisiecki geeft een hoge lob. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Laanemets passt de bal met de wreef. Daar is Fułat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapalski onderschept slim de pass. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Donek kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisiecki de bal. Lisiecki passt de bal in één keer door. Theodorescu kan de bal niet met de borst controleren. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Rysie 61%, Potęga Posępnego Czerepu 39%.
Bieszczadzkie Rysie - Potęga Posępnego Czerepu 1:5