Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: JKS Jeleń Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20341
JKS Jeleń LKS Wola Mielecka
Pro 2 Tactiek 4-3-3 v 0.2
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Del Debbio heeft problemen om de bal te vangen. Del Debbio geeft de bal voor. Krystlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Musiałowski geeft een hoge lob. Caveye met een sublieme pass. Daar is Zima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iriarte rent richting de bal. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Del Debbio rent richting de bal. Burton rent richting de bal. Del Debbio verovert de bal door een tackle van achteren. Del Debbio geeft de bal voor. Szczaniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cortis passt de bal met de wreef. Del Debbio rent richting de bal. Del Debbio passt de bal in één keer door. Szczaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Marszał met een sublieme pass. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krystlík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krystlík krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Czerembor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zima met de inworp. Cortis geeft een hoge lob. Szczaniecki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Zima de bal. Zima speelt de bal door. Del Debbio probeert naar een medespeler te passen. Cortis geeft een hoge lob. Miodek maakt een snoekduik en kopt de bal. Vasko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goga met een snelle inworp. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een hoge lob. Jastrzębiec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Burton rent richting de bal. Del Debbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton geeft de bal voor. Iriarte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jeleń 51%, LKS Wola Mielecka 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKS Jeleń - LKS Wola Mielecka 0:0

46e minuut.
Jõgis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zima speelt de bal door. Jõgis rent richting de bal. Marszał begaat een overtreding. Marszał krijgt een gele kaart. Jõgis raakt geblesseerd tijdens het duel. Krystlík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szczaniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zima onderschept slim de pass. Zima speelt de bal door. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Szczaniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek draait met de bal, schiet en ... Vasko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pożegowiak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Masì komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Goga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pożegowiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Del Debbio kopt de bal weg. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Velazco komt het veld opgelopen. Tepebağlı komt het veld opgelopen. Skonieczka komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Musiałowski met een sublieme pass. Daar is Goga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goga passt de bal met de wreef. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Balana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jeleń 62%, LKS Wola Mielecka 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKS Jeleń - LKS Wola Mielecka 0:0