Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: Kirin FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6988
eLeFCe HKS Albatros
kkk Tactiek now
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.3 gemiddelde waardering 54.2
solid Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Hirsig rent richting de bal. Hirsig geeft de bal voor. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz schiet op doel. Coscarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 0:1

4e minuut.
Hirsig passt de bal in één keer door. Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan geeft de bal voor. Rangoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangoni haalt uit met een fantastische trap. Coscarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak geeft een hoge lob. Inworp. Verev met een snelle inworp. Hirsig geeft een hoge lob. Coscarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rangoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 0:2

11e minuut.
Želivka rent richting de bal. Želivka geeft een hoge lob. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 0:3

15e minuut.
Dunaj geeft de bal voor. Rangoni kopt de bal weg. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 0:4

19e minuut.
Marcisz is nu in balbezit. Hirsig is nu in balbezit. Hirsig probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rangoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangoni schiet op doel. Coscarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig met een sublieme pass. Afacan speelt de bal door. Rangoni rent richting de bal. Rangoni schiet op doel. Coscarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bosak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Rangoni is nu in balbezit. Rangoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 0:5

25e minuut.
Inworp. Verev met de inworp. Hirsig speelt de bal door. Siekiera is nu in balbezit. Siekiera schiet op doel. Coscarelli bokst de bal weg. Rangoni is nu in balbezit. Rangoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 0:6

30e minuut.
Biagioli passt de bal met de wreef. Conta speelt de bal door. Daar is Podena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podena draait met de bal, schiet en ... Dunaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Verelst probeert naar een medespeler te passen. Siekiera kopt de bal weg. Baron heeft problemen om de bal te vangen. Rangoni verovert de bal door een tackle van achteren. Rangoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Afacan is nu in balbezit. Afacan met een sublieme pass. Hirsig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Daar is Želivka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Želivka speelt de bal door. Rangoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig rent richting de bal. Hirsig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Siekiera met een sublieme pass. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rangoni de bal. Rangoni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eLeFCe 60%, HKS Albatros 40%.
eLeFCe - HKS Albatros 0:6

51e minuut.
Biagioli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Özbilginer komt het veld opgelopen. Vernazza komt het veld opgelopen. Gómez Ortiz komt het veld opgelopen. Matito maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mesropyan kopt de bal weg. Lewalski geeft een hoge lob. del Val bereikt de bal nog maar net als eerste. del Val schiet op doel. Verelst bokst de bal weg. Klungelig pakt Matito de bal. Biagioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 1:6

53e minuut.
Verev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lewalski met de inworp. del Val bereikt de bal nog maar net als eerste. del Val schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hirsig met een snelle inworp. Siekiera speelt de bal door. Coscarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Marcisz rent richting de bal. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 1:7

58e minuut.
Afacan onderschept slim de pass. Afacan geeft een lange en hoge pass. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz draait met de bal, schiet en ... Coscarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Hirsig passt de bal met de wreef. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 1:8

66e minuut.
Gómez Ortiz geeft een hoge lob. del Val rent richting de bal. Met opzet legt Verev zijn tegenspeler op de grond. Verev krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Hirsig probeert naar een medespeler te passen. Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan passt de bal met de wreef. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz draait met de bal, schiet en ... Coscarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rangoni heeft problemen om de bal te vangen. Rangoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 1:9

72e minuut.
Conta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunaj geeft een hoge lob. Rangoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangoni haalt uit met een fantastische trap. Coscarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 1:10

77e minuut.
Afacan rent richting de bal. Afacan passt de bal in één keer door. Rangoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangoni draait met de bal, schiet en ... Coscarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Fernández Magdaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski begaat een overtreding. Fernández Magdaleno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dunaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Afacan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Želivka geeft een hoge lob. Rangoni kopt de bal weg. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz haalt uit met een fantastische trap. Coscarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 1:11

88e minuut.
Siekiera passt de bal met de wreef. Afacan met een sublieme pass. Rangoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangoni draait met de bal, schiet en ... Coscarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - HKS Albatros 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eLeFCe 55%, HKS Albatros 45%.
eLeFCe - HKS Albatros 1:12