Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HKS Albatros Team6969
now Tactiek no. 1
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
55.8 gemiddelde waardering 45.5
formidable Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen good


6e minuut.
Klungelig pakt Dunaj de bal. Dunaj passt de bal met de wreef. Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan geeft een hoge lob. Marcisz krijgt zijn hoofd ertegen. Bernat bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Służewski met een sublieme pass. Pietrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Matito bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach onderschept slim de pass. Wach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Matito onderschept slim de pass. Afacan rent richting de bal. Afacan probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Bernat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ciężkowski kopt de bal weg. Apreotesei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szieben is nu in balbezit. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Łuczak is nu in balbezit. Želivka is nu in balbezit. Łuczak onderschept slim de pass. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Afacan passt de bal in één keer door. Apreotesei is nu in balbezit. Hirsig probeert naar een medespeler te passen. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz draait met de bal, schiet en ... Paal! Bernat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Leriotis kopt de bal weg. Ciężkowski rent richting de bal. Służewski maakt een afschuwelijke overtreding. Służewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ciężkowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ciężkowski kan niet meer verder spelen. Siekiera komt het veld opgelopen. Dunaj wilt de vrije trap nemen. Bernat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Berlangeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - Team6969 1:0

27e minuut.
Daar is Leriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siekiera rent richting de bal. Siekiera passt de bal zonder na te denken. Marcisz rent richting de bal. Marcisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - Team6969 2:0

32e minuut.
Dunaj neemt vlug de vrije trap. Leriotis kan de bal niet met de borst controleren. Siekiera is nu in balbezit. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Apreotesei met een sublieme pass. Afacan speelt de bal door. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - Team6969 3:0

36e minuut.
Wach kopt de bal weg. Dunaj is nu in balbezit. Dusza maakt een afschuwelijke overtreding. Dusza krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Siekiera is nu in balbezit. Hirsig rent richting de bal. Hirsig passt de bal met de wreef. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fernández Magdaleno rent richting de bal. Łuczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Magdaleno raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Magdaleno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Berlangeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Albatros 43%, Team6969 57%.
HKS Albatros - Team6969 3:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirsig met de inworp. Klungelig pakt Dunaj de bal. Dunaj geeft een lange en hoge pass. Marcisz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Afacan verovert de bal door een tackle van achteren. Afacan speelt de bal door. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Bernat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wach rent richting de bal. Pietrzykowski is nu in balbezit. Pietrzykowski met een sublieme pass. Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - Team6969 3:1

57e minuut.
Dunaj geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szieben de bal onder controle te krijgen. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei schiet op doel. Bernat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - Team6969 4:1

59e minuut.
Daar is Matito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matito. Matito krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Pietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Petikyan is nu in balbezit. Petikyan passt de bal met de wreef. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Siekiera met een sublieme pass. Apreotesei is nu in balbezit. Afacan rent richting de bal. Berlangeri verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Matito rent richting de bal. Matito geeft de bal voor. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach draait met de bal, schiet en ... Verelst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - Team6969 4:2

79e minuut.
Siekiera passt de bal met de wreef. Marcisz controleert de bal met de borst. Afacan met een sublieme pass. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Łuczak de bal. Dunaj met een sublieme pass. Afacan speelt de bal door. Siekiera is nu in balbezit. Siekiera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Matito speelt de bal door. Berlangeri is nu in balbezit. Berlangeri geeft de bal voor. Klungelig pakt Wach de bal. Wach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Marcisz rent richting de bal. Leriotis begaat een overtreding. Marcisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Magdaleno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Afacan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Albatros 41%, Team6969 59%.
HKS Albatros - Team6969 4:2