Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: Wilital Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7042
Wilital HKS Albatros
AK 6b Tactiek now
57% Balbezit 43%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 55.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Verev neemt vlug de vrije trap. Rangoni kopt de bal weg. Gill bereikt de bal nog maar net als eerste. Gill haalt uit met een fantastische trap. Sold probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - HKS Albatros 0:1

3e minuut.
Van den Branden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afacan met een snelle inworp. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - HKS Albatros 0:2

9e minuut.
Riedl met een sublieme pass. Lu is nu in balbezit. Lu geeft een lange en hoge pass. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas geeft een hoge lob. Verelst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salamoński krijgt zijn hoofd ertegen. Verelst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Nadiri geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Sold trapt de bal weg. Hirsig geeft een hoge lob. Dobek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Gill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorlat rent richting de bal. Gill verovert de bal door een tackle van achteren. Gill schiet op doel. Sold probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Afacan is nu in balbezit. Afacan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hirsig probeert naar een medespeler te passen. Dobek rent richting de bal. Dobek passt de bal zonder na te denken. Gill rent richting de bal. Gill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - HKS Albatros 0:3

30e minuut.
Lu passt de bal met de wreef. Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal in één keer door. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Fernández Magdaleno probeert naar een medespeler te passen. Hirsig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig passt de bal zonder na te denken. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ... Sold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Van den Branden geeft een hoge lob. Fernández Magdaleno rent richting de bal. Fernández Magdaleno geeft een hoge lob. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Riedl met een sublieme pass. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunaj onderschept slim de pass. Dunaj geeft een hoge lob. Gill krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden passt de bal zonder na te denken. Afacan speelt de bal door. Gill bereikt de bal nog maar net als eerste. Gill haalt uit met een fantastische trap. Sold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 62%, HKS Albatros 38%.
Wilital - HKS Albatros 0:3

51e minuut.
Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden geeft een hoge lob. Verev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Afacan de bal onder controle te krijgen. Hirsig geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Daar is Figielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figielski speelt de bal door. Salamoński rent richting de bal. Salamoński haalt uit met een fantastische trap. Verelst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - HKS Albatros 1:3

55e minuut.
Gill passt de bal met de wreef. Dobek rent richting de bal. Hirsig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig geeft de bal voor. Sold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - HKS Albatros 1:4

58e minuut.
Dunaj geeft een lange en hoge pass. Gill kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gorlat de bal onder controle te krijgen. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - HKS Albatros 1:5

60e minuut.
Riedl bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedl geeft een lange en hoge pass. Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap. Verelst probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Holttinen passt de bal in één keer door. Lu rent richting de bal. Lu passt de bal in één keer door. Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rangoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek rent richting de bal. Dobek speelt de bal door. Gill is nu in balbezit. Gill schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Verev passt de bal in één keer door. Nadiri met een sublieme pass. Klungelig pakt Hirsig de bal. Hirsig geeft de bal voor. Gill krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Hirsig passt de bal met de wreef. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek speelt de bal door. Gill rent richting de bal. Gill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - HKS Albatros 1:6

85e minuut.
Lu speelt de bal door. Salamoński is nu in balbezit. Fernández Magdaleno onderschept slim de pass. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski draait met de bal, schiet en ... Verelst bokst de bal weg. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - HKS Albatros 2:6

89e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal zonder na te denken. Lu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lu geeft een lange en hoge pass. Šedurskas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 56%, HKS Albatros 44%.
Wilital - HKS Albatros 2:6