Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Baryczanka LKS Wola Mielecka
Tomass0-1vVlig Tactiek 4-3-3 v 0.2
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.4 gemiddelde waardering 55.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Kotora speelt de bal door. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì geeft een lange en hoge pass. Szczaniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kuniec kopt de bal weg. Kotora geeft een hoge lob. Szczaniecki is nu in balbezit. Szczaniecki schiet op doel. Noguera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - LKS Wola Mielecka 0:1

15e minuut.
Masì met een sublieme pass. Szczaniecki rent richting de bal. Didyk rent richting de bal. Szczaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Szczaniecki haalt uit met een fantastische trap. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arredondo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kotora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotora passt de bal met de wreef. Szczeciński rent richting de bal. Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Josse geeft de bal voor. Zachacz kopt de bal weg. Zima geeft de bal voor. Szczaniecki is nu in balbezit. Szczaniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szczeciński is nu in balbezit. Arredondo verovert de bal door een tackle van achteren. Masì speelt de bal door. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Masì is nu in balbezit. Masì met een sublieme pass. Szczaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Josse met de inworp. Kotora met een sublieme pass. Didyk rent richting de bal. Avram onderschept slim de pass. Avram schiet op doel. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Herczyk speelt de bal door. Masì rent richting de bal. Masì passt de bal zonder na te denken. Zima rent richting de bal. Zima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Masì passt de bal zonder na te denken. Arredondo rent richting de bal. Szczeciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczeciński krijgt een gele kaart. Arredondo raakt geblesseerd tijdens het duel. Masì komt bij de bal en schiet. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 65%, LKS Wola Mielecka 35%.
WKS Baryczanka - LKS Wola Mielecka 0:1

50e minuut.
Mareczek probeert naar een medespeler te passen. Bratosławski rent richting de bal. Herczyk rent richting de bal. Herczyk passt de bal met de wreef. Zima geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Masì met een snelle inworp. Klungelig pakt Kotora de bal. Kotora geeft de bal voor. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Mareczek passt de bal zonder na te denken. Zima geeft een lange en hoge pass. Daar is Szczeciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Josse raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caveye komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Herczyk probeert de bal met de borst te controleren. Bratosławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Szczaniecki springt en kopt de bal. Noguera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 55%, LKS Wola Mielecka 45%.
WKS Baryczanka - LKS Wola Mielecka 0:1