Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: Wilital Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7042
Wilital Team6969
A 6 Tactiek no. 1
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
30 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 44
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Salamoński is nu in balbezit. Salamoński passt de bal met de wreef. Corscadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisler verovert de bal door een tackle van achteren. Geisler haalt uit met een fantastische trap. Bernat bokst de bal weg. Geisler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Geisler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corscadden. Geisler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Geisler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lu probeert naar een medespeler te passen. Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap. Bernat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Team6969 1:0

16e minuut.
Wiggers passt de bal in één keer door. Wach is nu in balbezit. Wach passt de bal met de wreef. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak schiet op doel. Ciuchiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wilital - Team6969 1:1

22e minuut.
Dediu is nu in balbezit. Wach onderschept slim de pass. Łuczak rent richting de bal. Łuczak haalt uit met een fantastische trap. Ciuchiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Fišter onderschept slim de pass. Fišter geeft de bal voor. Šedurskas kopt de bal weg. Geisler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wach verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczak is nu in balbezit. Wach rent richting de bal. Wach schiet op doel. Ciuchiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Team6969 1:2

32e minuut.
Daar is Figielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figielski passt de bal met de wreef. Salamoński speelt de bal door. Geisler rent richting de bal. Geisler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Aranyos kopt de bal weg. Šedurskas is nu in balbezit. Służewski begaat een overtreding. Służewski krijgt een gele kaart. Šedurskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Geisler is nu in balbezit. Geisler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Dusza met een sublieme pass. Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzykowski passt de bal met de wreef. Daar is Wach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Firea speelt de bal door. Figielski probeert naar een medespeler te passen. Geisler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisler schiet op doel. Bernat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wilital - Team6969 2:2

39e minuut.
Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Służewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wach heeft problemen om de bal te vangen. Wach schiet op doel. Ciuchiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Pietrzykowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wach kopt de bal weg. Daar is Wiggers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiggers draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Łuczak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Figielski probeert naar een medespeler te passen. Aranyos is nu in balbezit. Aranyos passt de bal in één keer door. Šedurskas heeft problemen om de bal te vangen. Šedurskas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap. Bernat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 45%, Team6969 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wilital - Team6969 2:2

48e minuut.
Dusza is nu in balbezit. Wach is nu in balbezit. Dusza is nu in balbezit. Wach rent richting de bal. Wach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Aranyos passt de bal zonder na te denken. Šedurskas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berlangeri. Šedurskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski probeert naar een medespeler te passen. Corscadden met een sublieme pass. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Lu heeft problemen om de bal te vangen. Pietrzykowski rent richting de bal. Pietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak schiet op doel. Ciuchiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Team6969 2:3

61e minuut.
Figielski passt de bal in één keer door. Geisler rent richting de bal. Geisler met een sublieme pass. Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lu heeft problemen om de bal te vangen. Lu passt de bal met de wreef. Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Gorlat is nu in balbezit. Gorlat passt de bal in één keer door. Figielski probeert naar een medespeler te passen. Geisler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisler schiet op doel. Bernat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Berlangeri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Šedurskas de bal onder controle te krijgen. Fišter geeft een hoge lob. Geisler is nu in balbezit. Geisler draait met de bal, schiet en ... Bernat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Figielski met een sublieme pass. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wilital - Team6969 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 39%, Team6969 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wilital - Team6969 3:3