Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Warsaw Bródno FC Gwiazda
BYB Tactiek sss..
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
25.7 gemiddelde waardering 51.9
average Schieten outstanding
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Fontenelle geeft een lange en hoge pass. Biavaschi heeft problemen om de bal te vangen. Biavaschi met een sublieme pass. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright draait met de bal, schiet en ... Cioropina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:1

4e minuut.
Dolić speelt de bal door. Biavaschi rent richting de bal. Biavaschi passt de bal zonder na te denken. Wright is nu in balbezit. Wright haalt uit met een fantastische trap. Cioropina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:2

8e minuut.
Biavaschi is nu in balbezit. Biavaschi speelt de bal door. Wright heeft problemen om de bal te vangen. Wright schiet op doel. Cioropina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:3

11e minuut.
Raffin geeft een hoge lob. Mạnh Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright schiet op doel. Cioropina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:4

12e minuut.
Raffin met een snelle inworp. Biavaschi met een sublieme pass. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:5

14e minuut.
Dolić geeft een lange en hoge pass. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Met opzet legt Wright zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Wright moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wright schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Biavaschi is nu in balbezit. Biavaschi passt de bal in één keer door. Bolgár is nu in balbezit. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Dolić met een snelle inworp. Ronkowski is nu in balbezit. Poskrobko verovert de bal door een tackle van achteren. Poskrobko schiet op doel. Cioropina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:6

20e minuut.
Biavaschi is nu in balbezit. Raffin rent richting de bal. Raffin geeft een hoge lob. Bolgár rent richting de bal. Bolgár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Bonisoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cioropina probeert wanhopig de bal te grijpen. Dolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolić geeft de bal voor. Cioropina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Inworp. Dolić met een snelle inworp. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko draait met de bal, schiet en ... Mạnh Hoàng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

28e minuut.
Dolić rent richting de bal. Dolić passt de bal in één keer door. Bolgár probeert naar een medespeler te passen. Poskrobko controleert de bal met de borst. Poskrobko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:7

29e minuut.
Dolić is nu in balbezit. Bolgár rent richting de bal. Bolgár passt de bal met de wreef. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:8

35e minuut.
Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontenelle geeft een hoge lob. Dolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolić passt de bal met de wreef. Bolgár met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Poskrobko passt de bal in één keer door. Mạnh Hoàng kan de bal niet met de borst controleren. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko draait met de bal, schiet en ... Cioropina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cioropina speelt de bal door. Bolgár kopt de bal weg. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko passt de bal met de wreef. Bolgár met een sublieme pass. Biavaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Genechten geeft een hoge lob. Dolić kopt de bal weg. Cioară is nu in balbezit. Poskrobko verovert de bal door een tackle van achteren. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Cioropina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 83%, FC Gwiazda 17%.
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:8

49e minuut.
Daar is Dolić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolić speelt de bal door. Bolgár speelt de bal door. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Raffin is nu in balbezit. Raffin geeft een lange en hoge pass. Bolgár probeert naar een medespeler te passen. Poskrobko heeft problemen om de bal te vangen. Poskrobko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Biavaschi onderschept slim de pass. Biavaschi geeft de bal voor. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Cioropina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:9

61e minuut.
Bolgár geeft een hoge lob. Bonisoli heeft problemen om de bal te vangen. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko schiet op doel. Cioropina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:10

65e minuut.
Ronkowski is nu in balbezit. Poskrobko onderschept slim de pass. Bonisoli is nu in balbezit. Poskrobko verovert de bal door een tackle van achteren. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:11

67e minuut.
Bolgár met een sublieme pass. Raffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffin passt de bal in één keer door. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko schiet op doel. Cioropina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Dolić passt de bal in één keer door. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poskrobko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poskrobko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:12

78e minuut.
Dolić met de inworp. Bolgár met een sublieme pass. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Cioropina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:13

81e minuut.
Poskrobko rent richting de bal. Dolić met een sublieme pass. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:14

87e minuut.
Bolgár passt de bal zonder na te denken. Dolić is nu in balbezit. Dolić passt de bal zonder na te denken. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bolgár rent richting de bal. Bolgár probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Poskrobko verovert de bal door een tackle van achteren. Poskrobko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 79%, FC Gwiazda 21%.
F.C. Warsaw Bródno - FC Gwiazda 0:15