Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: RS SHARKS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23599
RS SHARKS Grom-Victoria
modyfikacja Tactiek NOWA
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
43.5 gemiddelde waardering 55
good Schieten excellent
adequate Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Buba is nu in balbezit. Muntean onderschept slim de pass. Muntean passt de bal met de wreef. Daar is Paraíba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraíba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RS SHARKS - Grom-Victoria 0:1

4e minuut.
Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình passt de bal in één keer door. Georgsen speelt de bal door. Muntean is nu in balbezit. Muntean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Muntean rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modan. Muntean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prudhomme zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muntean springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RS SHARKS - Grom-Victoria 0:2

8e minuut.
Pérez Postigo passt de bal in één keer door. Éder is nu in balbezit. Éder geeft de bal voor. Gotanoga rent richting de bal. Gotanoga draait met de bal, schiet en ... Gorun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Daar is Węc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węc geeft een lange en hoge pass. Daar is Buba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hausen geeft de bal voor. Alpízar geeft de bal voor. Gotanoga heeft problemen om de bal te vangen. Gotanoga haalt uit met een fantastische trap. Gorun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RS SHARKS - Grom-Victoria 1:2

16e minuut.
Georgsen rent richting de bal. Georgsen passt de bal in één keer door. Modan rent richting de bal. Paraíba onderschept slim de pass. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Buba met een sublieme pass. Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar heeft problemen om de bal te vangen. Alpízar geeft een hoge lob. Gotanoga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Muntean rent richting de bal. Muntean schiet op doel. Buba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bùi Bình geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Górek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Stefaniszyn geeft de bal voor. Inworp. Éder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Postigo geeft de bal voor. Gotanoga krijgt zijn hoofd ertegen. Gorun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba verovert de bal door een tackle van achteren. Georgsen speelt de bal door. Klungelig pakt Paraíba de bal. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Snoeijs rent richting de bal. Snoeijs geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Éder met de inworp. Pérez Postigo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Alpízar heeft problemen om de bal te vangen. Alpízar geeft de bal voor. Kosmalski heeft problemen om de bal te vangen. Gotanoga rent richting de bal. Gotanoga draait met de bal, schiet en ... Gorun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Paraíba is nu in balbezit. Paraíba passt de bal in één keer door. Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean verovert de bal door een tackle van achteren. Muntean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS SHARKS 55%, Grom-Victoria 45%.
RS SHARKS - Grom-Victoria 1:2

50e minuut.
Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc rent richting de bal. Węc passt de bal in één keer door. Muntean is nu in balbezit. Muntean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Modan geeft de bal voor. Inworp. Bùi Bình met een snelle inworp. Prudhomme geeft de bal voor. Muntean maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Georgsen heeft problemen om de bal te vangen. Prudhomme speelt de bal door. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean rent richting de bal. Muntean schiet op doel. Górek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bùi Bình zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgsen is nu in balbezit. Georgsen passt de bal in één keer door. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean schiet op doel. Górek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Georgsen is nu in balbezit. Raus speelt de bal door. Węc rent richting de bal. Muntean is nu in balbezit. Muntean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS SHARKS 65%, Grom-Victoria 35%.
RS SHARKS - Grom-Victoria 1:2