Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Warsaw Bródno FC POLAR
BYB Tactiek 532s
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.5 gemiddelde waardering 48.6
weak Schieten outstanding
poor Passen excellent
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Rzeźniczak geeft een lange en hoge pass. Kowal kopt de bal weg. Gascoigne heeft problemen om de bal te vangen. Widerski rent richting de bal. Widerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:1

9e minuut.
Kowal kan de bal niet met de borst controleren. Kowal passt de bal zonder na te denken. Widerski rent richting de bal. Widerski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quispe de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:2

11e minuut.
Grabski speelt de bal door. Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Tuczek geeft de bal voor. Widerski krijgt zijn hoofd ertegen. Zeman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Grabski geeft een lange en hoge pass. Widerski kopt de bal weg. Kowal rent richting de bal. Kowal haalt uit met een fantastische trap. Zeman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:3

14e minuut.
Reeves probeert de bal met de borst te controleren. Ortiz rent richting de bal. Gdyński rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz schiet op doel. Mądrzejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Borzilli speelt de bal door. Tuczek rent richting de bal. Tuczek geeft een lange en hoge pass. Daar is Widerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widerski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Gascoigne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe met een sublieme pass. Klungelig pakt Malaluan de bal. Widerski verovert de bal door een tackle van achteren. Widerski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak met een sublieme pass. Widerski is nu in balbezit. Widerski draait met de bal, schiet en ... Zeman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:4

31e minuut.
Widerski kopt de bal weg. Grabski rent richting de bal. Malaluan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malaluan krijgt een gele kaart. Grabski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Widerski neemt de penalty, wat een uithaal! Zeman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:5

37e minuut.
Tuczek passt de bal in één keer door. Daar is Rzeźniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Grabski rent richting de bal. Grabski geeft de bal voor. Zeman bokst de bal weg. Kowal rent richting de bal. Kowal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zeman met een harde bal richting middenveld. Tuczek kopt de bal weg. Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski draait met de bal, schiet en ... Zeman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grabski probeert naar een medespeler te passen. Widerski heeft problemen om de bal te vangen. Widerski passt de bal zonder na te denken. Kowal heeft problemen om de bal te vangen. Kowal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:6

40e minuut.
Widerski rent richting de bal. Trică rent richting de bal. Widerski verovert de bal door een tackle van achteren. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 73%, FC POLAR 27%.
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:6

53e minuut.
Grabski probeert naar een medespeler te passen. Kowal rent richting de bal. Kowal haalt uit met een fantastische trap. Gascoigne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:7

54e minuut.
Rzeźniczak met een sublieme pass. Kowal is nu in balbezit. Tuczek speelt de bal door. Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gencebay geeft een hoge lob. Tuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczek passt de bal in één keer door. Gawkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gawkowski geeft een lange en hoge pass. Zeman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:8

67e minuut.
Grabski is nu in balbezit. Grabski geeft de bal voor. Kowal is nu in balbezit. Kowal schiet op doel. Zeman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Zeman trapt de bal weg van het doel. Tuczek kopt de bal weg. Kowal is nu in balbezit. Kowal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

71e minuut.
Inworp. Malaluan met een snelle inworp. Gencebay geeft de bal voor. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gawkowski passt de bal in één keer door. Tuczek is nu in balbezit. Tuczek passt de bal met de wreef. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Widerski is nu in balbezit. Widerski schiet op doel. Zeman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:9

88e minuut.
Borzilli rent richting de bal. Gawkowski onderschept slim de pass. Gawkowski geeft de bal voor. Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski haalt uit met een fantastische trap. Zeman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kowal is nu in balbezit. Kowal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 71%, FC POLAR 29%.
F.C. Warsaw Bródno - FC POLAR 0:10