Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazda Klub Kokosa
sss.. Tactiek ekstraMou
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 51.6
excellent Schieten solid
average Passen solid
solid Verdedigen very good


25e minuut.
Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec geeft de bal voor. Golvea is nu in balbezit. Golvea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Klub Kokosa 0:1

36e minuut.
Dolić geeft een lange en hoge pass. Gregoire Diop rent richting de bal. Gregoire Diop speelt de bal door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright draait met de bal, schiet en ... Tylki bokst de bal weg.

37e minuut.
Atmodjo verovert de bal door een tackle van achteren. Atmodjo speelt de bal door. De Ruyter speelt de bal door. Dolić probeert de bal met de borst te controleren. Dolić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 45%, Klub Kokosa 55%.
FC Gwiazda - Klub Kokosa 0:1

46e minuut.
Karimov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raffin met een snelle inworp. Biavaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Jeziorkowski speelt de bal door. Golvea rent richting de bal. Golvea passt de bal met de wreef. Berezovchuk is nu in balbezit. Berezovchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De Ruyter geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Berezovchuk de bal onder controle te krijgen. Keshedzhiev probeert naar een medespeler te passen. Golvea is nu in balbezit. Golvea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Biavaschi controleert de bal met de borst. Biavaschi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Karimov de bal onder controle te krijgen. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ... Tylki bokst de bal weg.

77e minuut.
Jeziorkowski is nu in balbezit. Jeziorkowski geeft een lange en hoge pass. Golvea bereikt de bal nog maar net als eerste. Golvea schiet op doel. Arismendi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Klub Kokosa 0:2

85e minuut.
Laskowiec speelt de bal door. Gałecki rent richting de bal. Gałecki geeft een lange en hoge pass. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ... Tylki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tokarczuk is nu in balbezit. Van de Sompel verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Sompel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Klub Kokosa 1:2

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Laskowiec de bal onder controle te krijgen. Gregoire Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregoire Diop geeft een hoge lob. Van de Sompel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Sompel haalt uit met een fantastische trap. Tylki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 44%, Klub Kokosa 56%.
FC Gwiazda - Klub Kokosa 1:2