Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13472
how i met your mother RKS Radomiak Radom 1910
v3 Tactiek sokmysok
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 55
average Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Rybkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zaremba is nu in balbezit. Zaremba haalt uit met een fantastische trap. Alegre probeert de bal aan de voet te houden. Balboa geeft een hoge lob. Tyczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Daar is Zaremba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguszewski speelt de bal door. Zaremba is nu in balbezit. Zaremba draait met de bal, schiet en ... Tyczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - RKS Radomiak Radom 1910 0:1

6e minuut.
Prosec rent richting de bal. Balboa met een sublieme pass. Pidchenko met een sublieme pass. Alegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegre draait met de bal, schiet en ... Tyczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - RKS Radomiak Radom 1910 0:2

18e minuut.
Zaremba passt de bal zonder na te denken. Balboa is nu in balbezit. Balboa met een sublieme pass. Zaremba rent richting de bal. Zaremba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Alegre kopt de bal weg. Rybkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba draait met de bal, schiet en ... Tyczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - RKS Radomiak Radom 1910 0:3

27e minuut.
Balboa passt de bal met de wreef. Pidchenko met een sublieme pass. Zaremba is nu in balbezit. Zaremba schiet op doel. Tyczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - RKS Radomiak Radom 1910 0:4

29e minuut.
Bruck speelt de bal door. Alegre is nu in balbezit. Alegre probeert naar een medespeler te passen. Zaremba rent richting de bal. Zaremba haalt uit met een fantastische trap. Tyczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mirković geeft een hoge lob. Zaremba is nu in balbezit. Zaremba heeft problemen om de bal te vangen. Zaremba haalt uit met een fantastische trap. Tyczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ryland probeert naar een medespeler te passen. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba speelt de bal door. Balboa geeft een lange en hoge pass. Alegre krijgt zijn hoofd ertegen. Tyczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 52%, RKS Radomiak Radom 1910 48%.
how i met your mother - RKS Radomiak Radom 1910 0:4

57e minuut.
Klungelig pakt Bruck de bal. Bruck met een sublieme pass. Alegre rent richting de bal. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pidchenko passt de bal zonder na te denken. Daar is Balboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balboa geeft de bal voor. Bruck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Golc passt de bal met de wreef. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk passt de bal in één keer door. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Balboa rent richting de bal. Balboa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rybkiewicz de bal. Zaremba is nu in balbezit. Zaremba draait met de bal, schiet en ... Tyczka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - RKS Radomiak Radom 1910 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 45%, RKS Radomiak Radom 1910 55%.
how i met your mother - RKS Radomiak Radom 1910 0:5