Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Węgiel Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26961
Węgiel Huragan GCH
att Tactiek opetalmniedemon
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 5
54.5 gemiddelde waardering 57.7
good Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Lód geeft een hoge lob. Tuanzebe kopt de bal weg. Nizzola rent richting de bal. Nizzola schiet op doel. Kuterman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Huragan GCH 0:1

6e minuut.
Nizzola rent richting de bal. Nizzola passt de bal in één keer door. Szturc rent richting de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tuanzebe kopt de bal weg. Klungelig pakt Banica de bal. Nizzola is nu in balbezit. Nizzola schiet op doel. Kuterman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Skrobowski passt de bal met de wreef. Schmid geeft de bal voor. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak is nu in balbezit. Masternak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Rożek passt de bal in één keer door. Szturc is nu in balbezit. Nizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Huragan GCH 0:2

28e minuut.
Szwedo passt de bal met de wreef. González Marcos is nu in balbezit. González Marcos speelt de bal door. Masternak rent richting de bal. Masternak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Schmid geeft een hoge lob. Masternak rent richting de bal. Skrobowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Skrobowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Lód geeft een lange en hoge pass. Nizzola kopt de bal weg. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Huragan GCH 0:3

43e minuut.
González Marcos probeert naar een medespeler te passen. Masternak is nu in balbezit. Masternak passt de bal met de wreef. Villegas rent richting de bal. Villegas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tuanzebe rent richting de bal. Tuanzebe passt de bal met de wreef. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Huragan GCH 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Węgiel 49%, Huragan GCH 51%.
Węgiel - Huragan GCH 0:4

50e minuut.
Tuanzebe kan de bal niet met de borst controleren. Tuanzebe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Banica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizzola is nu in balbezit. Nizzola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Banica geeft de bal voor. Buitenspel voor Masternak. Goede buitenspelval van de verdediging. Ścianka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nizzola is nu in balbezit. Nizzola haalt uit met een fantastische trap. Kuterman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nizzola stond buitenspel. Baniak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Slak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt González Marcos de bal. González Marcos probeert naar een medespeler te passen. Masternak rent richting de bal. Masternak schiet op doel. Ziemianin bokst de bal weg.

66e minuut.
Slak controleert de bal met de borst. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek geeft een lange en hoge pass. Szturc maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryszko komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ryszko is nu in balbezit. Ryszko geeft een hoge lob. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru geeft een hoge lob. Masternak springt en kopt de bal. Ziemianin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Buitenspel voor Szturc. Goede buitenspelval van de verdediging. Arghezi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
González Marcos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ryszko neemt vlug de vrije trap. Nizzola rent richting de bal. Nizzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Huragan GCH 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Węgiel 56%, Huragan GCH 44%.
Węgiel - Huragan GCH 0:5