Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Ogrodnicy Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13272
Ogrodnicy Red Bull Vilanova
wingL Tactiek Cerberus 2.0
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 34.1
zeer goed Schieten matig
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Elvestad rent richting de bal. Kunia onderschept slim de pass. Pęski is nu in balbezit. Pęski geeft een lange en hoge pass. Wigura springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia onderschept slim de pass. Kunia passt de bal zonder na te denken. Wigura is nu in balbezit. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Red Bull Vilanova 1:0

17e minuut.
Hulewicz met een sublieme pass. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Wigura is nu in balbezit. Wigura haalt uit met een fantastische trap. Souchota probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

22e minuut.
Carrasquel geeft een lange en hoge pass. Zelinka geeft een lange en hoge pass. Souchota probeert de bal aan de voet te houden. Kunia rent richting de bal. Kunia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tomasini kopt de bal weg. Pęski is nu in balbezit. Pęski passt de bal in één keer door. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Red Bull Vilanova 2:0

26e minuut.
Hulewicz passt de bal zonder na te denken. Bolles rent richting de bal. Bolles passt de bal in één keer door. Wigura rent richting de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ... Bohus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Fournier rent richting de bal. Bolles met een sublieme pass. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia haalt uit met een fantastische trap. Bohus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Red Bull Vilanova 3:0

31e minuut.
Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz passt de bal in één keer door. Bolles met een sublieme pass. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Red Bull Vilanova 4:0

34e minuut.
Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasini verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasini geeft de bal voor. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia haalt uit met een fantastische trap. Bohus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bolles rent richting de bal. Bolles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Red Bull Vilanova 5:0

36e minuut.
Fournier verovert de bal door een tackle van achteren. Bolles verovert de bal door een tackle van achteren. Bolles passt de bal met de wreef. Kunia rent richting de bal. Kunia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zamfirescu geeft de bal voor. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz begaat een overtreding. Hulewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 21%, Red Bull Vilanova 79%.
Ogrodnicy - Red Bull Vilanova 5:0

46e minuut.
Rögner rent richting de bal. Kunia verovert de bal door een tackle van achteren. Kunia probeert naar een medespeler te passen. Pęski is nu in balbezit. Pęski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Bolles rent richting de bal. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carrasquel de bal. Wigura rent richting de bal. Wigura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bohus met een harde bal richting middenveld. Zelinka kopt de bal weg. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Red Bull Vilanova 6:0

60e minuut.
Bolles is nu in balbezit. Bolles geeft een lange en hoge pass. Carrasquel is nu in balbezit. Wigura onderschept slim de pass. Wigura draait met de bal, schiet en ... Bohus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Carrasquel rent richting de bal. Bolles verovert de bal door een tackle van achteren. Bolles passt de bal met de wreef. Kunia controleert de bal met de borst. Kunia haalt uit met een fantastische trap. Bohus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Red Bull Vilanova 7:0

74e minuut.
Hulewicz probeert naar een medespeler te passen. Bolles rent richting de bal. Bolles passt de bal in één keer door. Kunia is nu in balbezit. Kunia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kunia passt de bal zonder na te denken. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles geeft de bal voor. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 23%, Red Bull Vilanova 77%.
Ogrodnicy - Red Bull Vilanova 7:0