Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Wozniki CF TEMPLAR Knights
5212 Tactiek 4222
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
35.5 gemiddelde waardering 65.8
matig Schieten briljant
matig Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Ðức Thành met een snelle inworp. Cartín rent richting de bal. Cartín geeft een lange en hoge pass. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Inworp. Moncada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartín geeft een hoge lob. Puźniak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Moncada is nu in balbezit. Moncada geeft een hoge lob. Ðức Thành kopt de bal weg. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak schiet op doel. Prpa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Grzymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lénárd bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárd geeft een lange en hoge pass. Puźniak rent richting de bal. Puźniak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - TEMPLAR Knights 0:1

14e minuut.
Magnússon met een sublieme pass. Cartín speelt de bal door. Athanasoulis heeft problemen om de bal te vangen. Athanasoulis schiet op doel. Prpa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pierścionek kopt de bal weg. Magnússon rent richting de bal. Magnússon geeft de bal voor. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Markic bereikt de bal nog maar net als eerste. Markic geeft de bal voor. Pierścionek speelt de bal door. Athanasoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nagappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagappa geeft een lange en hoge pass. Cartín kopt de bal weg. Athanasoulis is nu in balbezit. Athanasoulis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Prpa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Görbicz is nu in balbezit. Moncada onderschept slim de pass. Moncada speelt de bal door. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak draait met de bal, schiet en ... Prpa bokst de bal weg.

25e minuut.
Cartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartín passt de bal zonder na te denken. Athanasoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulis draait met de bal, schiet en ... Prpa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - TEMPLAR Knights 0:2

27e minuut.
Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak passt de bal zonder na te denken. Ðức Thành rent richting de bal. Athanasoulis onderschept slim de pass. Athanasoulis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Moncada passt de bal zonder na te denken. Daar is Cartín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartín met een sublieme pass. Athanasoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Cartín passt de bal in één keer door. Moncada is nu in balbezit. Moncada passt de bal met de wreef. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak draait met de bal, schiet en ... Prpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Inworp. Cartín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moncada rent richting de bal. Moncada geeft de bal voor. Puźniak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Magnússon passt de bal in één keer door. Pierścionek is nu in balbezit. Pierścionek speelt de bal door. Athanasoulis is nu in balbezit. Athanasoulis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ðức Thành geeft een hoge lob. Magnússon kopt de bal weg. Arıcan heeft problemen om de bal te vangen. Puźniak rent richting de bal. Puźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - TEMPLAR Knights 0:3

45e minuut.
Klungelig pakt Ðức Thành de bal. Athanasoulis is nu in balbezit. Athanasoulis passt de bal zonder na te denken. Puźniak rent richting de bal. Puźniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Pedroni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 76%, TEMPLAR Knights 24%.
Real Wozniki CF - TEMPLAR Knights 0:3

49e minuut.
Bondar rent richting de bal. Magnússon onderschept slim de pass. Magnússon passt de bal zonder na te denken. Puźniak rent richting de bal. Puźniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Cartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartín passt de bal met de wreef. Arıcan is nu in balbezit. Pedroni verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Draminos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bondar kopt de bal weg. Magnússon probeert naar een medespeler te passen. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Ðức Thành verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cartín met een snelle inworp. Moncada geeft een hoge lob. Puźniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Prpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Pierścionek passt de bal in één keer door. Magnússon heeft problemen om de bal te vangen. Magnússon probeert naar een medespeler te passen. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada geeft een hoge lob. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak schiet op doel. Prpa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - TEMPLAR Knights 0:4

70e minuut.
Arıcan geeft de bal voor. Cartín kopt de bal weg. Pedroni rent richting de bal. Pedroni draait met de bal, schiet en ... Prpa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - TEMPLAR Knights 0:5

72e minuut.
Pedroni maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Ðức Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak haalt uit met een fantastische trap. Prpa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - TEMPLAR Knights 0:6

75e minuut.
Lénárd geeft de bal voor. Puźniak kopt de bal weg. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni schiet op doel. Prpa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnússon passt de bal in één keer door. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak schiet op doel. Kossuth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Moncada probeert naar een medespeler te passen. Cartín rent richting de bal. Cartín probeert naar een medespeler te passen. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak draait met de bal, schiet en ... Prpa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pierścionek rent richting de bal. Magnússon is nu in balbezit. Magnússon met een sublieme pass. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak schiet op doel. Prpa bokst de bal weg.

84e minuut.
Bondar is nu in balbezit. Bondar geeft een lange en hoge pass. Puźniak geeft een hoge lob. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni schiet op doel. Prpa bokst de bal weg.

86e minuut.
Cartín kopt de bal weg. Draminos heeft problemen om de bal te vangen. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni schiet op doel. Arıcan probeert de bal aan de voet te houden. Prpa bokst de bal weg. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak draait met de bal, schiet en ... Prpa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - TEMPLAR Knights 0:7

89e minuut.
Pierścionek speelt de bal door. Cartín rent richting de bal. Cartín probeert naar een medespeler te passen. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 73%, TEMPLAR Knights 27%.
Real Wozniki CF - TEMPLAR Knights 0:7