Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: wiskers Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7809
wiskers Krakowska Szkoła Bramkarzy
424 Tactiek Własna 1
52% Balbezit 48%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 58.8
solide Schieten solide
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo geeft de bal voor. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val schiet op doel. Turan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Krakowska Szkoła Bramkarzy 0:1

6e minuut.
Minavras probeert naar een medespeler te passen. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo geeft een hoge lob. Beclea is nu in balbezit. Beclea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turan trapt de bal weg. Garlobo met een sublieme pass. Val is nu in balbezit. Val schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo passt de bal in één keer door. Žarkov met een sublieme pass. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turan speelt de bal door. Žarkov kopt de bal weg. Beclea heeft problemen om de bal te vangen. Beclea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bizzozero kopt de bal weg. Garlobo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rodríguez Reguero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Garlobo met een sublieme pass. Klungelig pakt Val de bal. Val speelt de bal door. Beclea is nu in balbezit. Beclea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Žarkov speelt de bal door. Beclea rent richting de bal. Beclea speelt de bal door. Val rent richting de bal. Val schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pingiewko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki onderschept slim de pass. Csáki geeft een hoge lob. Yalgı maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mares geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garlobo met een snelle inworp. Val rent richting de bal. Val haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dudnic met een sublieme pass. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zain begaat een overtreding. Zain krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 63%, Krakowska Szkoła Bramkarzy 37%.
wiskers - Krakowska Szkoła Bramkarzy 0:1

51e minuut.
Žarkov speelt de bal door. Beclea rent richting de bal. Beclea speelt de bal door. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val schiet op doel. Turan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Baggio probeert naar een medespeler te passen. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo passt de bal in één keer door. Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Jałocha geeft een lange en hoge pass. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero geeft de bal voor. Beclea is nu in balbezit. Beclea draait met de bal, schiet en ... Turan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beclea maakt een snoekduik en kopt de bal. Turan bokst de bal weg.

65e minuut.
Jałocha geeft een lange en hoge pass. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero passt de bal in één keer door. Beclea rent richting de bal. Beclea haalt uit met een fantastische trap. Turan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo onderschept slim de pass. Garlobo passt de bal met de wreef. Beclea is nu in balbezit. Beclea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Val is nu in balbezit. Val schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Krakowska Szkoła Bramkarzy 0:2

70e minuut.
Peterka komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Peterka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bizzozero de bal. Bizzozero passt de bal zonder na te denken. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Peterka probeert naar een medespeler te passen. Val is nu in balbezit. Val passt de bal met de wreef. Beclea is nu in balbezit. Beclea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Žarkov passt de bal zonder na te denken. Garlobo is nu in balbezit. Garlobo geeft een lange en hoge pass. Beclea is nu in balbezit. Beclea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Jałocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo verovert de bal door een tackle van achteren. Garlobo speelt de bal door. Klungelig pakt Beclea de bal. Beclea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bizzozero probeert naar een medespeler te passen. Garlobo rent richting de bal. Garlobo passt de bal met de wreef. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Krakowska Szkoła Bramkarzy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 77%, Krakowska Szkoła Bramkarzy 23%.
wiskers - Krakowska Szkoła Bramkarzy 0:3