Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.037
  • Stadion: Mlody121 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19597
fcbarceloona LKS Haczów
KCS Tactiek 1-5-3-2p
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


16e minuut.
Kordana speelt de bal door. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Mateja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martínez Pujalte raakt geblesseerd tijdens het duel. Rüfenacht zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - LKS Haczów 0:1

19e minuut.
Łakomiec met een sublieme pass. Stelmach is nu in balbezit. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. Mazzini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - LKS Haczów 0:2

22e minuut.
Green is nu in balbezit. Green passt de bal in één keer door. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft een hoge lob. Skibicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ağaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Omwayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roza verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Roza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milin geeft een hoge lob. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Ağaoğlu geeft de bal voor. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas begaat een overtreding. Skibicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ağaoğlu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hanganu kopt de bal weg. Skibicki rent richting de bal. Kordana is nu in balbezit. Skibicki verovert de bal door een tackle van achteren. Skibicki schiet op doel. Paal! Staszczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarceloona 53%, LKS Haczów 47%.
fcbarceloona - LKS Haczów 0:2

48e minuut.
Milin met een sublieme pass. Dueñas geeft een lange en hoge pass. Martínez Pujalte kopt de bal weg. Daar is Rüfenacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüfenacht draait met de bal, schiet en ... Mazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Staszczyk niet meer kan verder spelen. Maghiran komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Arkonada komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ağaoğlu speelt de bal door. Hanganu rent richting de bal. Hanganu passt de bal met de wreef. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ... Maghiran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Inworp. Ćelović komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Martínez Pujalte onderschept slim de pass. Mateja begaat een overtreding. Martínez Pujalte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rüfenacht met een snel genomen vrije trap. Martínez Pujalte krijgt zijn hoofd ertegen. Mazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Ćelović is nu in balbezit. Ćelović speelt de bal door. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - LKS Haczów 1:2

79e minuut.
Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Green is nu in balbezit. Green draait met de bal, schiet en ... Maghiran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Precel probeert de bal aan de voet te houden. Łakomiec kopt de bal weg. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap. Maghiran probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Roza kan de bal niet met de borst controleren. Green rent richting de bal. Green schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Milin passt de bal zonder na te denken. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Casu rent richting de bal. Rüfenacht verovert de bal door een tackle van achteren. Rüfenacht draait met de bal, schiet en ... Mazzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarceloona 40%, LKS Haczów 60%.
fcbarceloona - LKS Haczów 1:2