Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słupia Ustka MaDallasStars7
nowa Tactiek 442
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 54.2
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Weatford verovert de bal door een tackle van achteren. Weatford passt de bal in één keer door. Bordaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry geeft een lange en hoge pass. Pečovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Korkut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pillet komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Lukierek heeft problemen om de bal te vangen. Lukierek geeft de bal voor. Bordaberry kopt de bal weg. Roselli kan de bal niet met de borst controleren. Roselli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Karpiński passt de bal in één keer door. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry speelt de bal door. Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Biskupski verovert de bal door een tackle van achteren. Biskupski geeft de bal voor. Pillet heeft problemen om de bal te vangen. Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Drăguţ met een snelle inworp. Weatford speelt de bal door. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ geeft de bal voor. Pečovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 65%, MaDallasStars7 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Słupia Ustka - MaDallasStars7 0:0

49e minuut.
Kaiser heeft problemen om de bal te vangen. Kaiser met een sublieme pass. Drăguţ speelt de bal door. Pečovský is nu in balbezit. Pečovský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Weatford probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ passt de bal in één keer door. Pečovský rent richting de bal. Pečovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pillet verovert de bal door een tackle van achteren. Pillet geeft een hoge lob. Inworp. Weatford met een snelle inworp. Bordaberry geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pečovský krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Roselli is nu in balbezit. Roselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - MaDallasStars7 0:1

56e minuut.
Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Biskupski is nu in balbezit. Szemoński onderschept slim de pass. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Costeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Costeanu probeert naar een medespeler te passen. Pečovský rent richting de bal. Pečovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - MaDallasStars7 0:2

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pečovský stond buitenspel. Linder komt het veld opgelopen. Valença komt het veld opgelopen. Camps komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Drăguţ passt de bal met de wreef. Daar is Pečovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pečovský passt de bal met de wreef. Roselli is nu in balbezit. Roselli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 63%, MaDallasStars7 37%.
Słupia Ustka - MaDallasStars7 0:2