Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.038
  • Stadion: ks.start Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3171
ks.SOŁA ŻYWIEC Juwenia wilcze
kopacz Tactiek grzesiu
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 41.8
solid Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


9e minuut.
Knezović is nu in balbezit. Butinar maakt een afschuwelijke overtreding. Knezović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tylak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fité krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Tylak speelt de bal door. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Márquez speelt de bal door. Sanduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanduo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Butinar geeft de bal voor. Inworp. Knezović met de inworp. Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylla geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Knezović met de inworp. Klungelig pakt Sylla de bal. Krzyżok begaat een overtreding. Krzyżok krijgt een gele kaart. Sylla raakt geblesseerd tijdens het duel. Tylak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Carciofoli is nu in balbezit. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Sanduo is nu in balbezit. Sanduo haalt uit met een fantastische trap. Kotwicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - Juwenia wilcze 0:1

43e minuut.
Klingier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krzyżok de bal. Krzyżok passt de bal met de wreef. Márquez is nu in balbezit. Márquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 53%, Juwenia wilcze 47%.
ks.SOŁA ŻYWIEC - Juwenia wilcze 0:1

48e minuut.
Butinar geeft een hoge lob. Sylla is nu in balbezit. Sylla passt de bal met de wreef. Knezović rent richting de bal. Knezović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klingier kopt de bal weg. Daar is Sanduo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ rent richting de bal. Sanduo is nu in balbezit. Sanduo draait met de bal, schiet en ... Kotwicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Tylak rent richting de bal. Tylak passt de bal met de wreef. Carciofoli heeft problemen om de bal te vangen. Sanduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanduo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 55%, Juwenia wilcze 45%.
ks.SOŁA ŻYWIEC - Juwenia wilcze 0:1