Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.038
  • Stadion: ks.start Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7064
ks.SOŁA ŻYWIEC fc.fidar
kopacz Tactiek 442 total
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 56
solid Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Tarasiuk speelt de bal door. Bellistracci rent richting de bal. Bellistracci geeft de bal voor. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ... Kotwicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Tarasiuk geeft een hoge lob. Nieznośny kopt de bal weg. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ... Kotwicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - fc.fidar 0:1

12e minuut.
Leśko met een sublieme pass. Lopes rent richting de bal. Tarasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiuk geeft een hoge lob. Nieznośny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bellistracci passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tarasiuk de bal. Tarasiuk probeert naar een medespeler te passen. Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny draait met de bal, schiet en ... Kotwicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bellistracci neemt de hoekschop. Lopes springt en kopt de bal. Kotwicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cebulski passt de bal in één keer door. Bellistracci is nu in balbezit. Bellistracci geeft een lange en hoge pass. Lopes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - fc.fidar 0:2

23e minuut.
Süphanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebulski begaat een overtreding. Süphanoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tylak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maldivo heeft problemen om de bal te vangen. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró schiet op doel. Prepoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - fc.fidar 1:2

25e minuut.
Leśko geeft een lange en hoge pass. Lopes rent richting de bal. Tylak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tylak krijgt een gele kaart. Lopes raakt geblesseerd tijdens het duel. Tarasiuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nieznośny springt en kopt de bal. Kotwicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - fc.fidar 1:3

26e minuut.
Tarasiuk passt de bal zonder na te denken. Bellistracci probeert naar een medespeler te passen. Nieznośny rent richting de bal. Nieznośny haalt uit met een fantastische trap. Blanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - fc.fidar 1:4

30e minuut.
Tylak met een snelle inworp. Süphanoğlu is nu in balbezit. Süphanoğlu met een sublieme pass. Fité is nu in balbezit. Fité schiet op doel. Prepoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko speelt de bal door. Nieznośny rent richting de bal. Nieznośny haalt uit met een fantastische trap. Kotwicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Blanco is nu in balbezit. Tarasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasiuk passt de bal in één keer door. Nieznośny rent richting de bal. Nieznośny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - fc.fidar 1:5

44e minuut.
Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko met een sublieme pass. Lopes rent richting de bal. Lopes schiet op doel. Kotwicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - fc.fidar 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 70%, fc.fidar 30%.
ks.SOŁA ŻYWIEC - fc.fidar 1:6

48e minuut.
Tarasiuk met een sublieme pass. Daar is Nadoveza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco rent richting de bal. Tarasiuk onderschept slim de pass. Tarasiuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bellistracci rent richting de bal. Bellistracci met een sublieme pass. Cebulski speelt de bal door. Tarasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiuk geeft de bal voor. Kotwicz bokst de bal weg. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - fc.fidar 1:7

57e minuut.
Nieznośny passt de bal met de wreef. Bellistracci heeft problemen om de bal te vangen. Pałasiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pałasiewicz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kenéz geeft de bal voor. Yardımcı kopt de bal weg. Tylak heeft problemen om de bal te vangen. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cebulski geeft een hoge lob. Tarasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiuk met een sublieme pass. Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny schiet op doel. Kotwicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nadoveza de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dressler komt het veld opgelopen. Leśko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nieznośny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Czwertyński is nu in balbezit. Bellistracci verovert de bal door een tackle van achteren. Bellistracci passt de bal in één keer door. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes haalt uit met een fantastische trap. Kotwicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Nieznośny is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - fc.fidar 1:8

75e minuut.
Doeltrap. Walda komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Leśko met een snelle inworp. Tarasiuk rent richting de bal. Tarasiuk passt de bal in één keer door. Lopes rent richting de bal. Lopes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Leśko speelt de bal door. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Tarasiuk onderschept slim de pass. Tarasiuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 64%, fc.fidar 36%.
ks.SOŁA ŻYWIEC - fc.fidar 1:8