Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: namaxa Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6418
namaxa Tajfun Waligruchy
433v1 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Koszek kopt de bal weg. Berrettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni probeert naar een medespeler te passen. Todt is nu in balbezit. Todt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Todt is nu in balbezit. Todt probeert naar een medespeler te passen. Grupiński speelt de bal door. Bugáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugáň schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cruz speelt de bal door. Koszek probeert naar een medespeler te passen. Kaşif heeft problemen om de bal te vangen. Kaşif schiet op doel. Putík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - Tajfun Waligruchy 0:1

20e minuut.
Todt passt de bal in één keer door. Bugáň rent richting de bal. Bugáň passt de bal zonder na te denken. Cengiz rent richting de bal. Cengiz haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Cengiz kopt de bal weg. Ebbers rent richting de bal. Ebbers geeft een hoge lob. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Todt rent richting de bal. Bugáň is nu in balbezit. Todt rent richting de bal. Todt draait met de bal, schiet en ... Cioran probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lagosteira geeft de bal voor. Klungelig pakt Bugáň de bal. Cioran rent richting de bal. Bugáň onderschept slim de pass. Bugáň schiet op doel. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: namaxa 43%, Tajfun Waligruchy 57%.
namaxa - Tajfun Waligruchy 0:1

49e minuut.
Moşneguţu passt de bal in één keer door. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugáň verovert de bal door een tackle van achteren. Todt bereikt de bal nog maar net als eerste. Todt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
namaxa - Tajfun Waligruchy 1:1

49e minuut.
Bugáň raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Norek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Grupiński rent richting de bal. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Grupiński onderschept slim de pass. Grupiński speelt de bal door. Todt bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek is nu in balbezit. Norek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ebbers geeft een lange en hoge pass. Inworp. Todt met de inworp. Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Koszek met de inworp. Stepanov is nu in balbezit. Stepanov passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Ringer komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kovačev komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lagosteira geeft de bal voor. Ebbers probeert de bal aan de voet te houden. Norek rent richting de bal. Norek schiet op doel. Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - Tajfun Waligruchy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: namaxa 52%, Tajfun Waligruchy 48%.
namaxa - Tajfun Waligruchy 2:1