Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Gugmens Tajfun Waligruchy
reset Tactiek 442
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 57.7
excellent Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Kryszak rent richting de bal. Flórez met een sublieme pass. Kryszak geeft een lange en hoge pass. Kaşif bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea kan de bal niet met de borst controleren. Ţugulea geeft een hoge lob. Kaşif rent richting de bal. Telichowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Tajfun Waligruchy 0:1

7e minuut.
Nivajärvi met een sublieme pass. Kaşif rent richting de bal. Panke rent richting de bal. Kaşif verovert de bal door een tackle van achteren. Kaşif schiet op doel. Kruszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klungelig pakt Panke de bal. Kaşif is nu in balbezit. Panke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panke krijgt een gele kaart. Kaşif raakt geblesseerd tijdens het duel. Stepanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaşif maakt een snoekduik en kopt de bal. Kruszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Tomicki met een sublieme pass. Bayle is nu in balbezit. Mascate verovert de bal door een tackle van achteren. Mascate schiet op doel. Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Gugmens - Tajfun Waligruchy 1:1

41e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz met een sublieme pass. Kaşif rent richting de bal. Kaşif haalt uit met een fantastische trap. Kruszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Tajfun Waligruchy 1:2

42e minuut.
Stepanov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kryszak de bal. Kryszak geeft de bal voor. Kaşif krijgt zijn hoofd ertegen. Kruszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Tajfun Waligruchy 1:3

44e minuut.
Stepanov geeft een lange en hoge pass. Fraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif verovert de bal door een tackle van achteren. Kaşif schiet op doel. Kruszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Tajfun Waligruchy 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gugmens 59%, Tajfun Waligruchy 41%.
F.C. Gugmens - Tajfun Waligruchy 1:4

63e minuut.
Mascate rent richting de bal. Mascate passt de bal met de wreef. Tomicki is nu in balbezit. Tomicki schiet op doel. Grajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De Michelis speelt de bal door. Karaś rent richting de bal. Karaś passt de bal in één keer door. Tomicki is nu in balbezit. Tomicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Lenoble de bal. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chałas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mascate krijgt zijn hoofd ertegen. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
De Michelis kopt de bal weg. Nivajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nivajärvi passt de bal zonder na te denken. Kaşif is nu in balbezit. Kaşif schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cioran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sundström komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gugmens 51%, Tajfun Waligruchy 49%.
F.C. Gugmens - Tajfun Waligruchy 1:4