Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WOJCIECHÓW FK Bøn
wa Tactiek 523
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Papaluca bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaluca geeft een lange en hoge pass. Poukka probeert de bal met de borst te controleren. Jakubczak is nu in balbezit. Jakubczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - FK Bøn 1:0

11e minuut.
Jakubczak heeft problemen om de bal te vangen. Zaszalej onderschept slim de pass. Ignat is nu in balbezit. Ignat haalt uit met een fantastische trap. Abraham maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Benavente rent richting de bal. Benavente passt de bal zonder na te denken. Coppadoro speelt de bal door. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szczyżek speelt de bal door. Gollob speelt de bal door. Hekert rent richting de bal. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WOJCIECHÓW - FK Bøn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 59%, FK Bøn 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOJCIECHÓW - FK Bøn 1:1

47e minuut.
Coppadoro met een snelle inworp. Labra is nu in balbezit. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro geeft de bal voor. Patterson springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Ignat verovert de bal door een tackle van achteren. Poukka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ignat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Składak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pútanko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - FK Bøn 2:1

56e minuut.
Składak probeert de bal met de borst te controleren. Składak passt de bal met de wreef. Jakubczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pútanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pútanko draait met de bal, schiet en ... Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Labra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vidal geeft de bal voor. Pútanko kopt de bal weg. Jakubczak rent richting de bal. Klungelig pakt Jakubczak de bal. Jakubczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jakubczak rent richting de bal. Jakubczak schiet op doel. Abraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Zaszalej geeft een lange en hoge pass. Hekert is nu in balbezit. Hekert schiet op doel. Gavrikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brożek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lammi komt het veld opgelopen. Tähtioja komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chitic komt het veld opgelopen. Feldmann komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidal krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaccaroni komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Patterson onderschept slim de pass. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Szczyżek rent richting de bal. Szczyżek passt de bal zonder na te denken. Gollob geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 53%, FK Bøn 47%.
WOJCIECHÓW - FK Bøn 2:1