Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lubelscy Kebabowcy Nijoczaki
442 Tactiek nijovr-1
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 45.7
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen good


8e minuut.
Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkın met een sublieme pass. Manev rent richting de bal. Klungelig pakt Papandrea de bal. Papandrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hlinka rent richting de bal. Papandrea verovert de bal door een tackle van achteren. Papandrea haalt uit met een fantastische trap. Milling probeert de bal aan de voet te houden. Hampshire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubelscy Kebabowcy - Nijoczaki 0:1

20e minuut.
Papandrea rent richting de bal. Papandrea passt de bal in één keer door. Tătăran is nu in balbezit. Arkın verovert de bal door een tackle van achteren. Arkın draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubelscy Kebabowcy - Nijoczaki 0:2

26e minuut.
Mahlmann onderschept slim de pass. Mahlmann passt de bal met de wreef. Manev met een sublieme pass. Papandrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandrea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubelscy Kebabowcy - Nijoczaki 0:3

29e minuut.
Tătăran is nu in balbezit. Tătăran passt de bal met de wreef. Körgöz rent richting de bal. Körgöz schiet op doel. Vadalaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Matadinho met de inworp. Ludányi is nu in balbezit. Jurado Espinosa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ludányi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tătăran neemt zijn aanloop. Vadalaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubelscy Kebabowcy - Nijoczaki 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lubelscy Kebabowcy 56%, Nijoczaki 44%.
Lubelscy Kebabowcy - Nijoczaki 1:3

53e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal zonder na te denken. Arkın is nu in balbezit. Arkın speelt de bal door. Daar is Papandrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papandrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubelscy Kebabowcy - Nijoczaki 1:4

58e minuut.
Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manev passt de bal met de wreef. Papandrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandrea draait met de bal, schiet en ... Hampshire werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubelscy Kebabowcy - Nijoczaki 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lubelscy Kebabowcy 60%, Nijoczaki 40%.
Lubelscy Kebabowcy - Nijoczaki 1:5