Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Dąbrówka KS Zoruchowo
robi Tactiek artur2
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
64.3 gemiddelde waardering 54.8
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Modan kan de bal niet met de borst controleren. Hlouška verovert de bal door een tackle van achteren. Hlouška passt de bal met de wreef. Fux is nu in balbezit. Fux haalt uit met een fantastische trap. Arriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
van Vleuten verovert de bal door een tackle van achteren. van Vleuten geeft de bal voor. Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Fux haalt uit met een fantastische trap. Arriaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Dąbrówka - KS Zoruchowo 1:0

8e minuut.
Ampola met een snelle inworp. Hlouška bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlouška speelt de bal door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Modan geeft een hoge lob. Inworp. Sas met de inworp. Hlouška bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlouška draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Sas met de inworp. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal in één keer door. Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Fux schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ampola passt de bal zonder na te denken. Sas is nu in balbezit. Sas passt de bal met de wreef. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel. Arriaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fux krijgt zijn hoofd ertegen. Duarte krijgt zijn hoofd ertegen. Arriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niedzielan met een sublieme pass. Arendt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biegański. Biegański krijgt een gele kaart. Arendt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arendt kan niet meer verder spelen. Cincă komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Scott passt de bal met de wreef. Ampola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampola speelt de bal door. Fux rent richting de bal. Fux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Salli geeft een hoge lob. Duarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fossaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlouška onderschept slim de pass. Hlouška schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott geeft een lange en hoge pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel. Arriaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
van Vleuten geeft een lange en hoge pass. Inworp. Potoček met de inworp. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap. Mirumyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Potoček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mirumyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Biegański speelt de bal door. Duarte is nu in balbezit. Duarte met een sublieme pass. Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Fux haalt uit met een fantastische trap. Arriaga bokst de bal weg.

39e minuut.
Krsmanović met de inworp. Ampola is nu in balbezit. Ampola geeft een hoge lob. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Biegański onderschept slim de pass. Fossaghi speelt de bal door. Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantidev rent richting de bal. Rantidev haalt uit met een fantastische trap. Mirumyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Dąbrówka 38%, KS Zoruchowo 62%.
Huragan Dąbrówka - KS Zoruchowo 1:0

51e minuut.
Ampola bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ampola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Fux schiet op doel. Arriaga bokst de bal weg.

55e minuut.
Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott geeft een hoge lob. Fux is nu in balbezit. Fux schiet op doel. Arriaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Dąbrówka - KS Zoruchowo 2:0

57e minuut.
Niedzielan passt de bal in één keer door. Cincă is nu in balbezit. Biegański begaat een overtreding. Biegański krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Hlouška probeert naar een medespeler te passen. Sas geeft de bal voor. Krsmanović rent richting de bal. Fux verovert de bal door een tackle van achteren. Fux draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Scott kopt de bal weg. Daar is Ugarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlouška is nu in balbezit. Hlouška haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Dąbrówka - KS Zoruchowo 3:0

63e minuut.
Scott rent richting de bal. Scott passt de bal in één keer door. Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Fux draait met de bal, schiet en ... Arriaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Dąbrówka - KS Zoruchowo 4:0

74e minuut.
Hlouška passt de bal met de wreef. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott geeft een hoge lob. Ampola geeft een lange en hoge pass. Duarte springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sas met een snelle inworp. Hlouška is nu in balbezit. Fossaghi begaat een overtreding. Hlouška is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Scott neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
van Vleuten passt de bal in één keer door. Sas rent richting de bal. Sas met een sublieme pass. Duarte is nu in balbezit. Duarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Potoček speelt de bal door. Rantidev is nu in balbezit. Scott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scott krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hlouška met een sublieme pass. Fux rent richting de bal. Ugarte met een sublieme pass. Duarte is nu in balbezit. Duarte draait met de bal, schiet en ... Arriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Scott probeert naar een medespeler te passen. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel. Modan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Dąbrówka - KS Zoruchowo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Dąbrówka 36%, KS Zoruchowo 64%.
Huragan Dąbrówka - KS Zoruchowo 5:0