Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Kraska Jasieniec Fc bolki
ucin Tactiek 123
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 53.6
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet geeft de bal voor. Farmer maakt een snoekduik en kopt de bal. Moses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
van der Lem kopt de bal weg. Farmer geeft een lange en hoge pass. Graczyk kopt de bal weg. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dorf speelt de bal door. Nery is nu in balbezit. Nery speelt de bal door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kohler verovert de bal door een tackle van achteren. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Nordmark is nu in balbezit. Nordmark schiet op doel. Arellano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Fc bolki 0:1

14e minuut.
Amolador kopt de bal weg. Nery is nu in balbezit. Nery passt de bal zonder na te denken. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel. Moses bokst de bal weg.

16e minuut.
Kuptsov kopt de bal weg. Arellano met een sublieme pass. Fuentes kopt de bal weg. Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel. Moses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Opiela rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nery geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Farmer springt en kopt de bal. Moses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Amolador probeert naar een medespeler te passen. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet geeft een lange en hoge pass. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Opiela met de inworp. van der Lem bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Escudero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Escudero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Van Dessel heeft problemen om de bal te vangen. Maslar speelt de bal door. Farmer is nu in balbezit. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Kraska Jasieniec - Fc bolki 1:1

26e minuut.
Amolador passt de bal in één keer door. Opiela geeft een hoge lob. Daar is Kuptsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark haalt uit met een fantastische trap. Arellano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Maslar met een sublieme pass. Fuentes rent richting de bal. Upton maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Upton moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Upton schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
van der Lem met een snelle inworp. Nery probeert naar een medespeler te passen. van der Lem is nu in balbezit. van der Lem geeft een hoge lob. Fuentes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Fc bolki 2:1

44e minuut.
Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslar verovert de bal door een tackle van achteren. Maslar passt de bal zonder na te denken. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 40%, Fc bolki 60%.
GKS Kraska Jasieniec - Fc bolki 2:1

49e minuut.
Bonnet rent richting de bal. Bonnet passt de bal met de wreef. Farmer is nu in balbezit. Farmer draait met de bal, schiet en ... Moses maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela geeft een hoge lob. Bonnet kopt de bal weg. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Moses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kuptsov geeft een lange en hoge pass. Fuentes kopt de bal weg. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Fc bolki 3:1

55e minuut.
Serebrisky speelt de bal door. Farmer is nu in balbezit. Ugarriza maakt een afschuwelijke overtreding. Ugarriza krijgt een gele kaart. Farmer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dorf neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farmer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Farmer rent richting de bal. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Fc bolki 4:1

64e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Fuentes geeft de bal voor. Farmer is nu in balbezit. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Moses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - Fc bolki 5:1

72e minuut.
Van Dessel rent richting de bal. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Opiela is nu in balbezit. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer schiet op doel. Moses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Maslar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslar passt de bal in één keer door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel. Moses werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Nordmark kopt de bal weg. Serebrisky heeft problemen om de bal te vangen. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrisky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
van der Lem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nery bereikt de bal nog maar net als eerste. Nery passt de bal met de wreef. Farmer rent richting de bal. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Moses bokst de bal weg.

84e minuut.
Ugarriza geeft de bal voor. Inworp. van der Lem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nery geeft de bal voor. Fuentes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kohler probeert de bal met de borst te controleren. McIntosh speelt de bal door. Serebrisky rent richting de bal. Nordmark rent richting de bal. Nordmark draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Arellano trapt de bal weg van het doel. Van Dessel kopt de bal weg. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrisky draait met de bal, schiet en ... Arellano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 35%, Fc bolki 65%.
GKS Kraska Jasieniec - Fc bolki 5:1