Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.043
  • Stadion: Martini Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9011
Martini Police AVFC Mogilno
1 Tactiek gatorade
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Urbanik verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanik geeft een lange en hoge pass. Carlyle onderschept slim de pass. Trojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tasi onderschept slim de pass. Tasi passt de bal in één keer door. Formela bereikt de bal nog maar net als eerste. Formela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - AVFC Mogilno 0:1

21e minuut.
Trojanowski kopt de bal weg. Carlyle rent richting de bal. Jobinashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Lehner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - AVFC Mogilno 0:2

28e minuut.
Trojanowski rent richting de bal. Trojanowski geeft de bal voor. Watola rent richting de bal. Jobinashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. Lehner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Urbanik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jobinashvili de bal. Carlyle rent richting de bal. Jobinashvili onderschept slim de pass. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - AVFC Mogilno 0:3

40e minuut.
Jendrysiak geeft een lange en hoge pass. Formela rent richting de bal. Formela probeert naar een medespeler te passen. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Carlyle heeft problemen om de bal te vangen. Tasi is nu in balbezit. Tasi passt de bal in één keer door. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Lehner bokst de bal weg.

45e minuut.
Krzysztoń met een sublieme pass. Matić is nu in balbezit. Matić speelt de bal door. Rysiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysiewski schiet op doel. Paluchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 60%, AVFC Mogilno 40%.
Martini Police - AVFC Mogilno 0:3

52e minuut.
Urbanik passt de bal met de wreef. Oleszkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skoraszewski. Skoraszewski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Trojanowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Formela de bal. Watola is nu in balbezit. Jobinashvili onderschept slim de pass. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Urbanik met een sublieme pass. Trojanowski is nu in balbezit. Trojanowski met een sublieme pass. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Lehner bokst de bal weg.

79e minuut.
Jendrysiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urbanik speelt de bal door. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - AVFC Mogilno 0:4

84e minuut.
Urbanik passt de bal in één keer door. Carlyle onderschept slim de pass. Trojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski geeft de bal voor. Formela springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Urbanik met de inworp. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz passt de bal in één keer door. Formela is nu in balbezit. Formela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - AVFC Mogilno 0:5

88e minuut.
Skoraszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Tasi onderschept slim de pass. Tasi passt de bal in één keer door. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Oleszkiewicz met de inworp. Urbanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanik geeft een lange en hoge pass. Formela krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 57%, AVFC Mogilno 43%.
Martini Police - AVFC Mogilno 0:5