Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.044
  • Stadion: Stalówka Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28627
Stalówka KLS Iskra Iskrzynia
5 Klepka Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 48.1
formidable Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Beira Rio verovert de bal door een tackle van achteren. Beira Rio passt de bal in één keer door. Basanisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - KLS Iskra Iskrzynia 1:0

14e minuut.
Battaglini rent richting de bal. Mák verovert de bal door een tackle van achteren. Mák met een sublieme pass. Basanisi is nu in balbezit. Basanisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glinos heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mák speelt de bal door. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu probeert naar een medespeler te passen. Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri draait met de bal, schiet en ... Regen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Hardiyanto probeert naar een medespeler te passen. Basanisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanisi passt de bal in één keer door. Beira Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Beira Rio draait met de bal, schiet en ... Kapala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beira Rio is nu in balbezit. Beira Rio draait met de bal, schiet en ... Kapala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - KLS Iskra Iskrzynia 2:0

22e minuut.
Daar is Mák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mák passt de bal zonder na te denken. Glinos rent richting de bal. Basanisi verovert de bal door een tackle van achteren. Basanisi draait met de bal, schiet en ... Kapala bokst de bal weg. Bescapé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bescapé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - KLS Iskra Iskrzynia 3:0

26e minuut.
Trojanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hardiyanto met een sublieme pass. Trojanović is nu in balbezit. Trojanović geeft een hoge lob. Basanisi kopt de bal weg. Kapala bokst de bal weg. Bescapé rent richting de bal. Bescapé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - KLS Iskra Iskrzynia 4:0

30e minuut.
Salazar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Basanisi de bal. Basanisi probeert naar een medespeler te passen. Beira Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Beira Rio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trojanović met de inworp. Hardiyanto probeert naar een medespeler te passen. Basanisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanisi draait met de bal, schiet en ... Kapala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Hardiyanto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mák de bal. Mák passt de bal in één keer door. Bescapé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bescapé draait met de bal, schiet en ... Kapala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. George kopt de bal weg. Bescapé heeft problemen om de bal te vangen. Basanisi is nu in balbezit. Basanisi haalt uit met een fantastische trap. Kapala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mák passt de bal met de wreef. Hardiyanto is nu in balbezit. Hardiyanto passt de bal in één keer door. Basanisi is nu in balbezit. Basanisi schiet op doel. Kapala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. George rent richting de bal. George geeft de bal voor. Trojanović geeft een hoge lob. Beira Rio is nu in balbezit. Beira Rio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Barberà kopt de bal weg. Roveri rent richting de bal. Pieres verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăiute onderschept slim de pass. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalówka 35%, KLS Iskra Iskrzynia 65%.
Stalówka - KLS Iskra Iskrzynia 4:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert del Valle de bal onder controle te krijgen. Trojanović geeft de bal voor. Glinos kopt de bal weg. Salazar geeft de bal voor. Beira Rio maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapala bokst de bal weg.

55e minuut.
Talpăiute is nu in balbezit. Pieres onderschept slim de pass. Pieres geeft een lange en hoge pass. Wnęk geeft een lange en hoge pass. Roveri springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ganzerla verovert de bal door een tackle van achteren. Ganzerla geeft een lange en hoge pass. Hardiyanto kopt de bal weg. Beira Rio is nu in balbezit. Beira Rio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Johanovský komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Ulloa komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Rondo is nu in balbezit. Rondo probeert naar een medespeler te passen. Roveri rent richting de bal. Roveri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Muntenuş de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udrea komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăiute schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Talpăiute moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Talpăiute schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Ganzerla rent richting de bal. Ganzerla met een sublieme pass. Beira Rio rent richting de bal. Beira Rio schiet op doel. Kapala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - KLS Iskra Iskrzynia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalówka 39%, KLS Iskra Iskrzynia 61%.
Stalówka - KLS Iskra Iskrzynia 5:0