Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Prostyń ZKS Siekiera Piła
CentralMID Tactiek Paul v.8.1
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Chevalier heeft problemen om de bal te vangen. Chevalier geeft de bal voor. Syroka rent richting de bal. Syroka geeft een lange en hoge pass. Cordsen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - ZKS Siekiera Piła 0:1

13e minuut.
Juršić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ranieri komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Moskov kopt de bal weg. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Apreotesei moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Apreotesei kan niet meer verder spelen. Mandanda komt het veld opgelopen. Moskov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Leoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Prostyń - ZKS Siekiera Piła 1:1

29e minuut.
Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao passt de bal zonder na te denken. Moskov is nu in balbezit. Moskov draait met de bal, schiet en ... Leoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - ZKS Siekiera Piła 2:1

30e minuut.
Syroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syroka probeert naar een medespeler te passen. Longhi met een sublieme pass. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao probeert naar een medespeler te passen. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Saklambaç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranieri rent richting de bal. Saklambaç legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ranieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ranieri neemt zijn aanloop. Jáuregui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. Leitao rent richting de bal. Leitao passt de bal met de wreef. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Leoni probeert naar een medespeler te passen. Longhi kopt de bal weg. Torres Claverias is nu in balbezit. Cordsen verovert de bal door een tackle van achteren. Cordsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 58%, ZKS Siekiera Piła 42%.
Olimpia Prostyń - ZKS Siekiera Piła 2:1

47e minuut.
Doeltrap. Jáuregui trapt de bal weg van het doel. Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao speelt de bal door. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... Leoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - ZKS Siekiera Piła 3:1

54e minuut.
Leitao is nu in balbezit. Leitao probeert naar een medespeler te passen. Moskov is nu in balbezit. Moskov schiet op doel. Leoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - ZKS Siekiera Piła 4:1

63e minuut.
Saklambaç onderschept slim de pass. Bucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranieri verovert de bal door een tackle van achteren. Ranieri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Longhi passt de bal met de wreef. Chevalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevalier passt de bal zonder na te denken. Cordsen rent richting de bal. Cordsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Moskov is nu in balbezit. Moskov speelt de bal door. Leitao is nu in balbezit. Leitao geeft een lange en hoge pass. Mandanda krijgt zijn hoofd ertegen. Leoni bokst de bal weg. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - ZKS Siekiera Piła 5:1

79e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. Leitao is nu in balbezit. Leitao passt de bal in één keer door. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap. Leoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Longhi passt de bal in één keer door. Chevalier speelt de bal door. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - ZKS Siekiera Piła 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 52%, ZKS Siekiera Piła 48%.
Olimpia Prostyń - ZKS Siekiera Piła 5:2