Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Gdańsk Cwaniaki
new Tactiek 5 liga
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 52.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Garcêa Bes speelt de bal door. Olteanu rent richting de bal. Draszba verovert de bal door een tackle van achteren. Draszba geeft de bal voor. Sivecas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Garcêa Bes speelt de bal door. Draszba rent richting de bal. Draszba passt de bal zonder na te denken. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Havukainen probeert naar een medespeler te passen. Sarney rent richting de bal. Sarney passt de bal in één keer door. Sivecas rent richting de bal. Sivecas draait met de bal, schiet en ... dişbudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Cwaniaki 0:1

22e minuut.
Sarney speelt de bal door. Draszba is nu in balbezit. Draszba geeft een lange en hoge pass. Sivecas krijgt zijn hoofd ertegen. dişbudak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Cwaniaki 0:2

26e minuut.
Daar is Draszba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olteanu is nu in balbezit. Draszba begaat een overtreding. Olteanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Olteanu kan niet meer verder spelen. Souto komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Valentin met een sublieme pass. Ziegler is nu in balbezit. Masu met een sublieme pass. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Sarney de bal. Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler passt de bal zonder na te denken. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wiater geeft de bal voor. Inworp. Masu met een snelle inworp. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Mai Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Cwaniaki 1:2

35e minuut.
Draszba geeft een hoge lob. Daar is Sivecas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicki rent richting de bal. Sivecas verovert de bal door een tackle van achteren. Sivecas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Reiss passt de bal zonder na te denken. Draszba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sivecas de bal. Sivecas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Draszba geeft een lange en hoge pass. Havukainen heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Kozicki ... Strafschop! Kozicki krijgt een gele kaart. Havukainen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Snellman neemt zijn aanloop. dişbudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 71%, Cwaniaki 29%.
Celtic Gdańsk - Cwaniaki 1:2

47e minuut.
Turczyński onderschept slim de pass. Turczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Reiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thalmann rent richting de bal. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Snellman passt de bal met de wreef. Garcêa Bes bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcêa Bes probeert naar een medespeler te passen. Draszba geeft een hoge lob. Sivecas maakt een snoekduik en kopt de bal. dişbudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Weler bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu verovert de bal door een tackle van achteren. Masu passt de bal zonder na te denken. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel. Mai Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Sarney geeft een hoge lob. Sivecas kopt de bal weg. Draszba is nu in balbezit. Draszba geeft een hoge lob. Sivecas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Meireles de bal. Havukainen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozicki. Havukainen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Havukainen kan niet meer verder spelen. Ilis komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Garcêa Bes probeert naar een medespeler te passen. Draszba probeert naar een medespeler te passen. Sarney rent richting de bal. Sarney geeft de bal voor. Sivecas krijgt zijn hoofd ertegen. dişbudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Draszba passt de bal met de wreef. Ilis is nu in balbezit. Sivecas rent richting de bal. Ilis rent richting de bal. Ilis schiet op doel. dişbudak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Cwaniaki 1:3

71e minuut.
Krauze komt het veld opgelopen. Tyszkiewicz komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat dişbudak niet meer kan verder spelen. Şərəfov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tyszkiewicz rent richting de bal. Sarney met een sublieme pass. Snellman met een sublieme pass. Daar is Draszba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Draszba geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Martínez Rodríguez passt de bal met de wreef. Draszba is nu in balbezit. Draszba speelt de bal door. Ilis is nu in balbezit. Ilis haalt uit met een fantastische trap. Şərəfov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Souto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sivecas de bal onder controle te krijgen. Tyszkiewicz kopt de bal weg. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Cwaniaki 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 61%, Cwaniaki 39%.
Celtic Gdańsk - Cwaniaki 1:4